R Ryzee Hectopat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2016 #1 Kolay gelsin. Bende Foxconn G31MXP modelinde anakart var. İşlemcim İntel Pentium Dual-Core 1.6 Ghz E2140. Atacağım linkten bu Anakartla en iyi verimi sağlayabilecek işlemciyi söylebilir misiniz?. Ben tam olarak hangisi daha iyi bilmiyorum. Foxconn Support - CPU Support List [TBODY] [/TBODY]
Kolay gelsin. Bende Foxconn G31MXP modelinde anakart var. İşlemcim İntel Pentium Dual-Core 1.6 Ghz E2140. Atacağım linkten bu Anakartla en iyi verimi sağlayabilecek işlemciyi söylebilir misiniz?. Ben tam olarak hangisi daha iyi bilmiyorum. Foxconn Support - CPU Support List [TBODY] [/TBODY]
MasterofTechnology Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.899 Makaleler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk 5 Mart 2016 #2 Tahmini Teslimat Zamanı
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2016 #3 @MasterofTechnology en iyi işlemciyi önermiş tercih edebilirsiniz.