F Fidess001 Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 168 Çözümler 1 29 Kasım 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, Foxconn G31Mv anakartım için güncel BIOS dosyası arıyorum. Foxconn'un kendi sitesine giremiyorum, güncel BIOS dosyasını nereden indirebilirim?
Merhaba arkadaşlar, Foxconn G31Mv anakartım için güncel BIOS dosyası arıyorum. Foxconn'un kendi sitesine giremiyorum, güncel BIOS dosyasını nereden indirebilirim?
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.241 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2019 #2 Eski konulara bakarak bu bağlantıyı buldum. Deneyip denememek size kalmış. MEGA MEGA provides free cloud storage with convenient and powerful always-on privacy. Claim your free 20GB now mega.nz Şu konulara ve yorumlara da göz atmanız iyi olur; Foxconn G31MV BIOS Güncelleme Merhaba arkadaşlar, Foxconn G31MV anakartım için güncel BIOS dosyası arıyorum. Foxconn'un kendi sitesine giremiyorum, güncel BIOS dosyasını nereden indirebilirim? :confused: www.technopat.net Foxconn G31MV(-K) BIOS Güncellemesi Özellikle Casper bilgisayarlarda yer alan Foxconn G31MV(-K) anakarta ait BIOS Güncellemesi: Tip: Anakart BIOS Dosya Boyutu: 482KB Sürüm: 811F1P11 Güncelleme Tarihi: 11/12/2009 PXE ROM güncellendi. Download: 811F1P11 Anakart sayfası: Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details... www.technopat.net Artı 0 Eksi
Eski konulara bakarak bu bağlantıyı buldum. Deneyip denememek size kalmış. MEGA MEGA provides free cloud storage with convenient and powerful always-on privacy. Claim your free 20GB now mega.nz Şu konulara ve yorumlara da göz atmanız iyi olur; Foxconn G31MV BIOS Güncelleme Merhaba arkadaşlar, Foxconn G31MV anakartım için güncel BIOS dosyası arıyorum. Foxconn'un kendi sitesine giremiyorum, güncel BIOS dosyasını nereden indirebilirim? :confused: www.technopat.net Foxconn G31MV(-K) BIOS Güncellemesi Özellikle Casper bilgisayarlarda yer alan Foxconn G31MV(-K) anakarta ait BIOS Güncellemesi: Tip: Anakart BIOS Dosya Boyutu: 482KB Sürüm: 811F1P11 Güncelleme Tarihi: 11/12/2009 PXE ROM güncellendi. Download: 811F1P11 Anakart sayfası: Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details... www.technopat.net