Foxconn g31mv/g31mv-k anakartta R7 250 ekran kartı takılır mı?

Öncelikle herkese selamlar;

Bilgisayarım biraz eski anakart modelim Foxconn g31mv/g31mv-k. bu anakartta ucuza bulduğum R7 250 ekran kartını takmak istiyorum, sizce mantıklı olur mu?

Sistem özellikerim.

Anakart: Foxconn g31mv/g31mv-k.
Ekran kartı: NVIDIA g100.
RAM: DDR2 4 GB 800 MHz.
İşlemci: Pentium E5200 Dual Core.

Ve biraz klasik bir soru ama bu ekran kartını alınca GTA V düşük ayarlar 720P oynama şanssım var mı acaba?

1- AGP arabirimli ekran kartları hariç (ki onlar öleli çok oldu) bütün kartlar uyumlu.
2- Ne kadara buldunuz o kartı?
3- İşlemciniz GTA5 gibi işlemci tüketen oyunda ekran kartınıza darboğaz yaşatır.

1- Agp arabirimli ekran kartları hariç (ki onlar öleli çok oldu) bütün kartlar uyumlu.
2- Ne kadara buldunuz o kartı?
3- Işlemciniz GTA 5 gibi işlemci tüketen oyunda ekran kartınıza darboğaz yaşatır.

Maalesef çok bütcem yok o yüzden elimdeki sistemi ufak upgaredler ile yenilemek istedim ekran kartnıı 300TL'ye buldum R7 250 2 GB.

Yani 300TL biraz fazla gibi geldi bana ama hangi ekran kartını alsanız darboğaz yapar o işlemci. Arkadaşlar konuya el atarsa benden daha bilgili olanlar Daha iyi sonuç alabilirsiniz.

Yani 300TL biraz fazla gibi geldi bana ama hangi ekran kartını alsanız darboğaz yapar o işlemci. Arkadaşlar konuya el atarsa benden daha bilgili olanlar daha iyi sonuç alabilirsiniz.

Yani dediğim gibi elimde falza bir bütçe yok o yüzden böyle ufak upgaredler yapıyorum elimde olsa kasayı direk çöpe atardım ama maalesef işte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…