Foxconn G31MV ve E8500 uyumu

Öncelikle hepinize merhaba.

Elimde eski bir sistem var ve sistemde E5200 işlemci takılı. Ben Aliexpress'ten 25 TL vererek bir tane E8500 almak istiyorum. Çok fazla bütçem yok bu upgrade sistemin hızlanmasını sağlar mi?

Anakart: Foxconn G31mv.

Şimdiden teşekkürler.

Anakartın E8500 destekliyor, LoL, CSGO gibi oyunlarda etkisini görebilirsin.

Kupon kardeşliği ile Aliexpress'den 120TL ve üzeri için 80TL'lik kupon alabilirsin.
Nasıl bir performans artışı bekliyorsun SSD alabilirsin.

Kupon kardeşliği ile Aliexpress'den 120TL ve üzeri için 80TL'lik kupon alabilirsin.
Nasıl bir performans artışı bekliyorsun SSD alabilirsin.

Şu şekilde anlatayım ben hearts of iron 4 oynuyorum ve şu anki sistemde kasarak oynuyorum o oyunu kasmadan oynasam bana yeter.

Şu şekilde anlatayım ben hearts of iron 4 oynuyorum ve şu anki sistemde kasarak oynuyorum o oyunu kasmadan oynasam bana yeter.
Ekran kartın nedir?
Oyunun sistem gereksinimlerine baktım en az Quad serisi bir işlemci alman lazım.

Aşağıda sistem gereksinimleri yazıyor.

Yorumlarımı beğenebilirsin.

Burada 80TL'lik kuponu nasıl alacağını anlatıyor. Kupon ile 40TL'ye Q9450 falan alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BatuhanŞengül34: Şimdi kupon ile bir tane daha işlemci buldum Q9400 o mu daha mantıklı yoksa bu mu?
Q9400 4 çekirdekli bir işlemci E8500 çift çekirdekli bir işlemci, Q9400'ün CPU frekansı daha düşük olsa da 2 çekirdek farkı E8500'ü eliyor.

NOT: Anakartın G31 chipset ama Quad serisinden 65W olanları desteklediğini öğrendim araştırmalarım sonucu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…