Foxconn G31MXP anakart Windows 8.1 64 Bit veya Windows 8 64 Bit uyumluluğu

xSquez

Hectopat
Daha fazla  
Ben Windows 7 64 Bit'den Windows 8.1 64 Bit ya da Windows 8 64 Bit'e yükseltmek istiyorum sistemimi aşağıya yazdım. Driver sorunu yaşar mıyım ya da başka sorunlar yaşar mıyım onları öğrenmek istiyorum.

• Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 2 çekirdek.
  • Foxconn G31MXP anakart.
  • ASUS Radeon R7 200 series ekran kartı.
  • 2x2 4 GB DDR2 400 MHz RAM.
  • 500GB HDD.
Sistemim eski farkındayım ama bana fazlasıyla yetiyor.

Hocam 8.1 kurun. 8 tavsiye etmem.

Hocam genel olarak yaşamazsınız. Hala desteği devam ediyor.

Teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz için. Windows 8.1 64 Bit yükleyince tekrar cevap vereceğim.

O anakartın aktif kullanıcısıyım ve Windows 10 kullanıyorum. Önceden Windows 8.1 kullanıyordum ama Windows 10'a geçince belirli bir oranda performans düşüklüğü yaşadım açıkçası. O anakarta bir kaç ayar çekmiştim ve en güncel BIOS sürümünü yükledim de zorla performans alabildim. Sıkıntı yaşarsanız konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.

Windows 8.1 64 Bit yükledim ve Driver'ları yükledim hiçbir performans düşüşü yok hatta bazen Windows 7'den daha fazla performans aldığımı gördüm. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim konu kilitlensin lütfen.

abi bende aynı anakartı kullanıyorum ama driverını bi türlü indiremedim indireceğim sitede hata veriyor nasıl yapacağım?

Foxconn kapandı ve sonrasında tekrar açılıp yeniden kapandı. Şimdilerde yine açıldı deniyor amma ne kadar doğru bilmiyorum. Bu anakartın hangi sürücüsünü arıyordun acaba? Bunu belirterek bir konu açman daha mantıklı olacaktır.

Fark etmez eski ya da yeni eğer bulabilirsem iyi olur.Çünkü hata veriyordu hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…