Foxconn G31MXP-K anakart ekran kartı seçer mi?

Çok düşük ihtimal olsa da bazı anakartlarda böyle sorunlar olabiliyor, size denk geleceğini sanmam Alıp kullanabilirsiniz.
Anladım, teşekkürler. Peki yaşarsam BIOS güncellemesi gibi bir olayla çözülebilir mi? Sanırım şu an BIOS'un en son sürümünü kullanıyorum.

Anladım, teşekkürler. Peki yaşarsam BIOS güncellemesi gibi bir olayla çözülebilir mi? Sanırım şu an BIOS'un en son sürümünü kullanıyorum.

Yaşamazsınız fakat yaşadığınız vakit yeni bir BIOS güncellemesi olmadığı için ya eski sürümleri deneyeceksiniz (ki bence işe yaramaz) ya da mecbur anakart değiştireceksiniz.

Yaşamazsınız fakat yaşadığınız vakit yeni bir BIOS güncellemesi olmadığı için ya eski sürümleri deneyeceksiniz (ki bence işe yaramaz) ya da mecbur anakart değiştireceksiniz.

Yani belki PCI Express sürümü uymamazlık yapar diyeceğim ama bendeki RX 550 sorun çıkartmamıştı. Şansa bağlı bu iş galiba.

PCI-e sürümü değil de sanırım yapısına eklenen kısıtlama ile bir şekilde bazı anakartlar bazı ekran kartları ile uyumsuzluk yapabiliyor. Nedenini tam olarak bilemesem de hani nasıl bazı anakartların işlemci soketinde 65W TDP sınırlaması varsa muhtemelen onun gibi bir sebepten ötürü oluyor.

@Yiğitt35 @Esdeath.xyz O zaman bir sorun olursa kartı önce bir yakınımın daha güncel sisteminde test edeceğim, kart onda çalışıyorsa anakart değişene kadar kenara koyacağım, eğer kart onda da çalışmaz ise zaten muhtemelen bozuktur iade edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…