Merhabalar. Uzun araştırmalarım sonucunda sistemime uygun olan bu iki anakartı beğendim. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Çok kararsız durumdayım. Herkesin görüşünü benim için çok önemli. Teşekkürler.
İkiside tercih edilir fakat Gigabyte biraz daha kullanıcı dostu. Örneğin BİOS güncellemeye kalksan Foxconn ile çok uğraşırsın ama Gigabyte ile basit. Her iki anakartta elimden geçtiği için tavsiyem Gigabyte olur.
Teşekkür ederim görüşünüz için. Q8400 işlemcim var gayet performanslı bir ürün. İşlemci değiştirmek yerine komple sistemi değiştiricem vakti gelince. Benim şu anlık anakart değiştirmem lazım bir süre idare etmesi açısından. İkisi arasında performansı üstün olan anakart hangisi?
Kart olarak bi fark yok Gigabyte sadece ismi biliniyor kötü değil tabiki ben sadece Foxcon kullandığım için bunu tavsiye ediyorum.İşlemcin de gayet güzel.
Teşekkür ederim görüşünüz için. Q8400 işlemcim var gayet performanslı bir ürün. İşlemci değiştirmek yerine komple sistemi değiştiricem vakti gelince. Benim şu anlık anakart değiştirmem lazım bir süre idare etmesi açısından. İkisi arasında performansı üstün olan anakart hangisi?
Kart olarak bi fark yok Gigabyte sadece ismi biliniyor kötü değil tabiki ben sadece Foxcon kullandığım için bunu tavsiye ediyorum.İşlemcin de gayet güzel.
İşlemci güzel güzel olmasına da ekran kartı GT 9400 onun da değişim vakti geldi. R7 240 alabilirim. Çok iyi bir sistem olmasına gerek yok. LoL dışında oynadığım bir oyun yok zaten.