talha durak Centipat Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar aranızda Foxconn G31MXP microcode DOS'u olan varsa atabilir mi? Xeon modlu işlemci almayı düşünüyorum da elinde olan atabilirse çok memnun olurum. Hiçbir yerde bulamadım, şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar aranızda Foxconn G31MXP microcode DOS'u olan varsa atabilir mi? Xeon modlu işlemci almayı düşünüyorum da elinde olan atabilirse çok memnun olurum. Hiçbir yerde bulamadım, şimdiden teşekkürler.
R reLive Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 854 Çözümler 4 26 Temmuz 2023 #2 Youtube İsmailTPChastanesi kanalında bulabilirsiniz. Nasıl yapacağınız hakkında videoları da var. Kendi sitesi : Bu eski site ama linki burada paylaşmış. xeon771to775biosmod.blogspot.com/2018/10/foxconn-g31mxp-xeon-bios-mod.html buradan yarlanabilirsiniz. // ama unutmayın tüm sorumluluk sizde. Link : FOXCONN G31MXP_BIOS_MOD .rar RAR ŞİFRESİ : ismailTPC_Hastanesi Son düzenleme: 26 Temmuz 2023
Youtube İsmailTPChastanesi kanalında bulabilirsiniz. Nasıl yapacağınız hakkında videoları da var. Kendi sitesi : Bu eski site ama linki burada paylaşmış. xeon771to775biosmod.blogspot.com/2018/10/foxconn-g31mxp-xeon-bios-mod.html buradan yarlanabilirsiniz. // ama unutmayın tüm sorumluluk sizde. Link : FOXCONN G31MXP_BIOS_MOD .rar RAR ŞİFRESİ : ismailTPC_Hastanesi