Foxconn G31MXP yerine 200 TL anakart önerisi

Emre Efe

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar benim çok eski bir bilgisayarım var alalı 8 yıl kadar oluyor ve şuan çalışmıyor :) Benim bütün anılarım salaklıklarım sevinçlerim falan o bilgisayarın karşısında geçti. Şimdi Anakartın Onboard girişinde sorun var VGA Kablosunu taktığım da monitöre görüntü gelmiyor (Ramlerde sorun yok) Ekran kartı almak yerine Anakart almak istiyorum aşağıdaki bileşenlere göre Max 200 TL olan bir Anakart önermenizi istiyorum.

• DDR2 RAM
  • Foxconn G31MXP
  • İntel Pentium Dual-Core
  • İntelin bir soğutucusu ismi kazınmış olduğu için okuyamadım.

Anakart değişmenize gerek yok diyebilirim, Onun yerine ekran kartı almak daha mantıklı olur. Hemen hemen senin karta benzer benim kartım var sıkıntı yok götürüyor.

Anakart değişmenize gerek yok diyebilirim, Onun yerine ekran kartı almak daha mantıklı olur. Hemen hemen senin karta benzer benim kartım var sıkıntı yok götürüyor.
Peki zaten ddr2 anakartlar çoğu yerden kalkmış, bu Anakarta uyan bir ekran kartı önerirmisiniz? Çok pahalı olmasın, Counter Strikeyi falan açsın yeter :D Mümkünse Hepsiburada.com veya Vatancomputerden olsun :DD

Peki zaten ddr2 anakartlar çoğu yerden kalkmış, bu Anakarta uyan bir ekran kartı önerirmisiniz? Çok pahalı olmasın, Counter Strikeyi falan açsın yeter :D Mümkünse Hepsiburada.com veya Vatancomputerden olsun :DD

Benim anakart: Gigabyte G41M-Combo DDR2 ve DDR3 çift slot var onun dışında sizinki ile aynı aynı zamanda ekran kartı tavsiyesi olarak ikinci el tavsiye edebilirim, sıfırından çok ucuz oluyor ben o şekidle 250 TL'ye ASUS ENGTX560Ti aldım sıfır ayarında bi kart.

Sıfır tavsiye edebileceğim; 200 TL barajının altında iş görür kartlar,
AMD düşünürsen sıfır Vatan'dan; Powercolor R7 250 O.C. Gddr5 1Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
nVidia düşünürsen sıfır Vatan'dan; Zotac Gt630 Synergy Gddr3 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Tabi bide ikinci el tavsiyem olur sana onlardanda
Nvidia düşünürsen ikinci el; MSI N460 GTX 1GD5 1GB-256BIT - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 171445192

Dahada uğraşırsan daha iyi birşeyler bulabilirsin,

Peki bir şey daha soracağım, kartı aldığımızda kablosunu da veriyorlarmı? Birde DVI sanırım karttaki giriş. Malum monitör eski VGA girşi var sadece, ek bir aparatmı kullanmam gerekiyor?

Ek bir kabloya ihtiyaç yok gibi duruyor, VGA'yı DVI donüştürücü apartlar bilgisayarcılarda 5 ₺ gibi bir rakamla satılıyor oralardan temin edebilirsin.

@Silinen üye son olarak bu güç kaynağı yeterli olur mu? Ekran kartı için?
Casper WIN-400PS
images.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı