Merhaba arkadaşlar benim çok eski bir bilgisayarım var alalı 8 yıl kadar oluyor ve şuan çalışmıyor Benim bütün anılarım salaklıklarım sevinçlerim falan o bilgisayarın karşısında geçti. Şimdi Anakartın Onboard girişinde sorun var VGA Kablosunu taktığım da monitöre görüntü gelmiyor (Ramlerde sorun yok) Ekran kartı almak yerine Anakart almak istiyorum aşağıdaki bileşenlere göre Max 200 TL olan bir Anakart önermenizi istiyorum.
Anakart değişmenize gerek yok diyebilirim, Onun yerine ekran kartı almak daha mantıklı olur. Hemen hemen senin karta benzer benim kartım var sıkıntı yok götürüyor.
Anakart değişmenize gerek yok diyebilirim, Onun yerine ekran kartı almak daha mantıklı olur. Hemen hemen senin karta benzer benim kartım var sıkıntı yok götürüyor.
Peki zaten ddr2 anakartlar çoğu yerden kalkmış, bu Anakarta uyan bir ekran kartı önerirmisiniz? Çok pahalı olmasın, Counter Strikeyi falan açsın yeter Mümkünse Hepsiburada.com veya Vatancomputerden olsun D
Peki zaten ddr2 anakartlar çoğu yerden kalkmış, bu Anakarta uyan bir ekran kartı önerirmisiniz? Çok pahalı olmasın, Counter Strikeyi falan açsın yeter Mümkünse Hepsiburada.com veya Vatancomputerden olsun D
Benim anakart: Gigabyte G41M-Combo DDR2 ve DDR3 çift slot var onun dışında sizinki ile aynı aynı zamanda ekran kartı tavsiyesi olarak ikinci el tavsiye edebilirim, sıfırından çok ucuz oluyor ben o şekidle 250 TL'ye ASUS ENGTX560Ti aldım sıfır ayarında bi kart.
Peki bir şey daha soracağım, kartı aldığımızda kablosunu da veriyorlarmı? Birde DVI sanırım karttaki giriş. Malum monitör eski VGA girşi var sadece, ek bir aparatmı kullanmam gerekiyor?
Peki bir şey daha soracağım, kartı aldığımızda kablosunu da veriyorlarmı? Birde DVI sanırım karttaki giriş. Malum monitör eski VGA girşi var sadece, ek bir aparatmı kullanmam gerekiyor?