Foxconn G41-MXE en fazla 800 MHz RAM çalıştırıyor

luffyman06

Kilopat
1333 MHz 2+2 4 GB DDR3 Samsung belleklere sahibim. BIOS ayarlarında DRAM frekansı Auto ve 800 MHz olabiliyor fakat RAM'lerim 1333 MHz. Bellekleri nasıl 1333 MHz'de çalıştırabilirim?

Öyleyse Foxconn yanlış söylüyor. Tabii sitesi yıllardır çökmüş olduğu için birkaç kişinin dediğine kalıyoruz.

Kendim 4 yıl kullandım. P43, P45 gibi kartların yanında yapabildiğine OC denmez. Sözde OC'si var zaten ama ne voltaj ayarı ne başka bir ayar yok BIOS'unda.

1333 MHz 2+2 4 GB DDR3 Samsung belleklere sahibim. BIOS ayarlarında DRAM frekansı Auto ve 800 MHz olabiliyor fakat RAM'lerim 1333 MHz. Bellekleri nasıl 1333 MHz'de çalıştırabilirim?
Konu bi seneye yakin olmus ama okuyanlar bilgi sahibi olur en azindan..
Ayni anakarti evin bi odasinda bende kullaniyorum.. Bu anakartta voltaj degismezsiniz.. Ram frekans ayarini auto ya alin islemci ye OC yapinca ram frekansi otomatik artar..
Ben xeon x5450 islemci kullaniyorum 3 ghz lik.. OC ile 3.22 ye kadar cekebiliyorsunuz..
Advanted bölümünden islemci frekansini 358 yapin altindakini de 105 e cekin ram frekansida autoda sanirim 1200 e falan geliyodu en fazla o pc de olmadigim icin bakamiyorum..
Tabi bunlari xeon islemcilere uyumlu ismailtpc adli sahsin paylastigi editlenmis bios update ile yapabiliyorsunuz..
2x 4gb lik kingston 1333 lük ram takili birde..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı