Merhabalar. Elimde Foxconn G41-MXE DDR 3 anakart ve Core2Duo E6750 işlemci var. Ben OC yapmak istiyorum. Yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
500w PSU var 2GB ati ekran kartı var. Neden işe yaramaz deyip kestirip atıyorsun. Yardımcı olacaksan yaz olmayacaksan sırf yazayım diye yazma! Bilgi almak için buradayız değil mi?
Bende de aynı anakart var. Overclock performansı pek iyi değil. Birde her sistemde farklı oluyor. Onu deneme yanılma yöntemiyle stabil hale getirebilirsiniz. Sisteminiz önemsizse yani üstünde oynayarak yapınız ama zarar görmesini istemiyorsanız bence hiç yapmayın.
500W PSU var 2 GB ATI ekran kartı var. Neden işe yaramaz deyip kestirip atıyorsun? Yardımcı olacaksan yaz, olmayacaksan sırf yazayım diye yazma! Bilgi almak için buradayız, değil mi?
Herkese merhaba arkadaşlar. Sosyal'de gezerken görüyorum, birçok kişi overclock işleminin zahmetli ve uzun sürdüğünü söyler ama işin mantığını kavramanız adına basit bir rehber hazırlıyorum. Sağdan soldan topladığım videolar ile rehberi daha anlaşılır hale getireceğim. Öncelikle overclock...