Foxconn G41MXE anakart RAM problemi

Jagermeister1

Kilopat
Yer
Rivia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD FX6100 4Ghz / HyperX FURY RAM 2x4GB 1600Mhz / ASUS M5A78L-m LX / Sapphire Radeon R7 370 / 128GB Kingston SSD / 1TB Seagate HDD / Cooler Master TPC 812 CPU Cooler / Everest TITAN CASE
Meslek
Kıyıcı
Bu anakart ile anım çoktur, çok çektirdi bana.
Geçtiğimiz aylarda yeni aldığım Kingston 2 GB 1333MHz DDR3 RAM'i yaklaşık 50 kere tak çıkar yaparak çalıştırmayı başarmıştım.
Şimdi ise Kingston 4 GB 1333MHz DDR3 RAM ile yükseltmek istedim. Ama ne yazık ki olmadı çözümü nedir bunun arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde Casper bilgisayar da çıkar 775 kullanacak san p45 chipset olsun

Anakartımı güncelleyip sorunu çözdüm. İsteyen olursa detayları paylaşırım.

Anakart o kadar kötü ki Foxconn sitesi bile yok, kapanmış. Yan sanayi sitelerden Driver'ı alıp Win98 USB Boot yaptım.
Aynı ramden bende aldım kingston 2gb ddr3 1333 mhz cok aradim ama bulamadım çözümü bios güncellemeyi denedim ama faxconn sitesi kapalı anakartı güncellemek işe yararmı yardımcı olurmusun ?

Aynı RAM'den bende aldım Kingston 2 GB DDR3 1333 MHz cok aradim ama bulamadım çözümü BIOS güncellemeyi denedim ama Foxconn sitesi kapalı anakartı güncellemek işe yararmı yardımcı olur musun?

Bayadır siteye girmiyordum halen sorunun var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…