Paul WalkeR4 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 182 Yer Karaman Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, sistemime ekran kartı alacağım. Uyar mı diye merak ediyorum. Anakart: Foxconn G41MXD. Ekran kartı: Bütçem düşük olduğu için 2 GB GT 420 ekran kartı alacağım. Uyar mı?
Arkadaşlar, sistemime ekran kartı alacağım. Uyar mı diye merak ediyorum. Anakart: Foxconn G41MXD. Ekran kartı: Bütçem düşük olduğu için 2 GB GT 420 ekran kartı alacağım. Uyar mı?
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #2 Uyacagini düşünüyorum ama 420 gerçekten vasat bir kart.
Paul WalkeR4 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 182 Yer Karaman Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #3 Nieagerams dedi: Uyacagini düşünüyorum ama 420 gerçekten vasat bir kart. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani vasat Nieagerams dedi: Uyacagini düşünüyorum ama 420 gerçekten vasat bir kart. Genişletmek için tıkla... Bütçem düşük olduğu için mecburum bu karta zaten gözüm yüksek oyunlarda değil
Nieagerams dedi: Uyacagini düşünüyorum ama 420 gerçekten vasat bir kart. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani vasat Nieagerams dedi: Uyacagini düşünüyorum ama 420 gerçekten vasat bir kart. Genişletmek için tıkla... Bütçem düşük olduğu için mecburum bu karta zaten gözüm yüksek oyunlarda değil
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #4 Anladım ama belki daha iyi alternatifler olabilir bütçenize göre. Bütçeniz nedir?
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 5 Şubat 2021 #5 Paranızın alabileceği en iyi kart bu mu? 2. el alınacak en kötü kart HD 7850'dir. Daha altı hiç mantıklı değil. Biraz para biriktirip 7850 veya 750 Ti dengi bir kart almalısınız.
Paranızın alabileceği en iyi kart bu mu? 2. el alınacak en kötü kart HD 7850'dir. Daha altı hiç mantıklı değil. Biraz para biriktirip 7850 veya 750 Ti dengi bir kart almalısınız.
Paul WalkeR4 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 182 Yer Karaman Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #6 Furkan17TR dedi: Paranızın alabileceği en iyi kart bu mu? 2. el alınacak en kötü kart HD 7850'dir. Daha altı hiç mantıklı değil. Biraz para biriktirip 7850 veya 750 Ti dengi bir kart almalısınız. Genişletmek için tıkla... GT420 kötümü o kadar 2. El 200 TL ye Alıcam , Gözüm yükseklerde değil o kadar 2 oyun oynayacam zaten Nieagerams dedi: Anladım ama belki daha iyi alternatifler olabilir bütçenize göre. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 2.el 200 TL ye alacaktım 2 GB Gt420 Ekran kartını Nasıl yani vasat Ekran kartı? Nieagerams dedi: Anladım ama belki daha iyi alternatifler olabilir bütçenize göre. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla...
Furkan17TR dedi: Paranızın alabileceği en iyi kart bu mu? 2. el alınacak en kötü kart HD 7850'dir. Daha altı hiç mantıklı değil. Biraz para biriktirip 7850 veya 750 Ti dengi bir kart almalısınız. Genişletmek için tıkla... GT420 kötümü o kadar 2. El 200 TL ye Alıcam , Gözüm yükseklerde değil o kadar 2 oyun oynayacam zaten Nieagerams dedi: Anladım ama belki daha iyi alternatifler olabilir bütçenize göre. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 2.el 200 TL ye alacaktım 2 GB Gt420 Ekran kartını Nasıl yani vasat Ekran kartı? Nieagerams dedi: Anladım ama belki daha iyi alternatifler olabilir bütçenize göre. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla...
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 5 Şubat 2021 #7 Paul WalkeR4 dedi: GT420 kötümü o kadar 2. El 200 TL ye Alıcam , Gözüm yükseklerde değil o kadar 2 oyun oynayacam zaten 2.el 200 TL ye alacaktım 2 GB Gt420 Ekran kartını Nasıl yani vasat Ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Pek çok site var 2. El konusunda. Bütün sitelere bak ama senin şehrinde, elden alabilecek kadar uzak olsun. HD 7770 falan da olur. Bölgene ve bütçene göre bulduğun tüm kartların ilanını at, seçelim sana.
Paul WalkeR4 dedi: GT420 kötümü o kadar 2. El 200 TL ye Alıcam , Gözüm yükseklerde değil o kadar 2 oyun oynayacam zaten 2.el 200 TL ye alacaktım 2 GB Gt420 Ekran kartını Nasıl yani vasat Ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Pek çok site var 2. El konusunda. Bütün sitelere bak ama senin şehrinde, elden alabilecek kadar uzak olsun. HD 7770 falan da olur. Bölgene ve bütçene göre bulduğun tüm kartların ilanını at, seçelim sana.
Paul WalkeR4 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 182 Yer Karaman Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #8 Furkan17TR dedi: Pek çok site var 2. El konusunda. Bütün sitelere bak ama senin şehrinde, elden alabilecek kadar uzak olsun. HD 7770 falan da olur. Bölgene ve bütçene göre bulduğun tüm kartların ilanını at, seçelim sana. Genişletmek için tıkla... Abi 2.el R7 240 Buldum iyimi 225 TL 2 GB kargo ile göndercek. Furkan17TR dedi: Pek çok site var 2. El konusunda. Bütün sitelere bak ama senin şehrinde, elden alabilecek kadar uzak olsun. HD 7770 falan da olur. Bölgene ve bütçene göre bulduğun tüm kartların ilanını at, seçelim sana. Genişletmek için tıkla... https://letgo.onelink.me/O2PG/c2b3c689 Furkan17TR dedi: Pek çok site var 2. El konusunda. Bütün sitelere bak ama senin şehrinde, elden alabilecek kadar uzak olsun. HD 7770 falan da olur. Bölgene ve bütçene göre bulduğun tüm kartların ilanını at, seçelim sana. Genişletmek için tıkla... Bütçem 230, Lira bulabilirmsn iyi bi ekran kartı?? Son düzenleme: 5 Şubat 2021
Furkan17TR dedi: Pek çok site var 2. El konusunda. Bütün sitelere bak ama senin şehrinde, elden alabilecek kadar uzak olsun. HD 7770 falan da olur. Bölgene ve bütçene göre bulduğun tüm kartların ilanını at, seçelim sana. Genişletmek için tıkla... Abi 2.el R7 240 Buldum iyimi 225 TL 2 GB kargo ile göndercek. Furkan17TR dedi: Pek çok site var 2. El konusunda. Bütün sitelere bak ama senin şehrinde, elden alabilecek kadar uzak olsun. HD 7770 falan da olur. Bölgene ve bütçene göre bulduğun tüm kartların ilanını at, seçelim sana. Genişletmek için tıkla... https://letgo.onelink.me/O2PG/c2b3c689 Furkan17TR dedi: Pek çok site var 2. El konusunda. Bütün sitelere bak ama senin şehrinde, elden alabilecek kadar uzak olsun. HD 7770 falan da olur. Bölgene ve bütçene göre bulduğun tüm kartların ilanını at, seçelim sana. Genişletmek için tıkla... Bütçem 230, Lira bulabilirmsn iyi bi ekran kartı??