letssplay
Hectopat
Daha fazla
Bilgisayarım ,
İşlemci : İntel Pentium E6500 2.93ghz
Ekran kartı : Nvidia Gtx 630 2gb (ddr5 directx11)
Foxconn G41mxe Anakarta sahibim. Anakartımda 1333 mhz 2gbram bulunmaktadır.
kendi aldığım 2 gb 1333mhz hı level markalı ram'i ilave ettiğimde anromal şekilde mavi ekran hataları alıyordum.
Daha sonra ;
[Çözüldü] Foxconn G41MXE-K 1600Mhz DDR3 RAM Desteği
Linkteki bilgiye ulaştım. Dediğini uyguladım ve biosu güncelledim ram'ı taktım ve biraz normale döndü 64 bit format attıktan sonra 360 security ve Comodo Firewall yüklememe rağmen bir sorun yok idi.
Daha sonra 2gb ram ile açtığım ve hata vermeden fps düşüklüğü yaşamadan oynadığım
Leagude of Legends oyununu açmaya çalıştığımda yada driver'ları yüklemeye çalıştığımda(driver booster ile) çok anormal bir şekilde CPU %100 den aşağı inmez olurken mavi ekran hataları almaya başladım.
Şuan 32 bit format attım ve 2gb eski kullandığım ram'imle devam ediyorum.
Bu arada 32bit , 2gb rami kullanırken yukarıdaki işlemleri kullanırken yanında google chrome'da geziniyordum ki chrome işlemciyi yoran bir program o'na rağmen hata almıyordum.
Bu kadar nedenini bir çok bilgisayarcıya sormama rağmen bulamadılar size başvurdum.
Beypazarı/Ankara'da oturuyorum.
Aldığım mavi ekran hatası : 0x00000109(genellikle budur)
Memtest ile yaptığı test ile : Ram'lerde sorun çıkmadı.
Harddisk'i onarıp üzerine test yapmama rağmen ondada çıkmadı.
@Recep Baltaş yardımlarınızı bekliyorum efendim.
İşlemci : İntel Pentium E6500 2.93ghz
Ekran kartı : Nvidia Gtx 630 2gb (ddr5 directx11)
Foxconn G41mxe Anakarta sahibim. Anakartımda 1333 mhz 2gbram bulunmaktadır.
kendi aldığım 2 gb 1333mhz hı level markalı ram'i ilave ettiğimde anromal şekilde mavi ekran hataları alıyordum.
Daha sonra ;
[Çözüldü] Foxconn G41MXE-K 1600Mhz DDR3 RAM Desteği
Linkteki bilgiye ulaştım. Dediğini uyguladım ve biosu güncelledim ram'ı taktım ve biraz normale döndü 64 bit format attıktan sonra 360 security ve Comodo Firewall yüklememe rağmen bir sorun yok idi.
Daha sonra 2gb ram ile açtığım ve hata vermeden fps düşüklüğü yaşamadan oynadığım
Leagude of Legends oyununu açmaya çalıştığımda yada driver'ları yüklemeye çalıştığımda(driver booster ile) çok anormal bir şekilde CPU %100 den aşağı inmez olurken mavi ekran hataları almaya başladım.
Şuan 32 bit format attım ve 2gb eski kullandığım ram'imle devam ediyorum.
Bu arada 32bit , 2gb rami kullanırken yukarıdaki işlemleri kullanırken yanında google chrome'da geziniyordum ki chrome işlemciyi yoran bir program o'na rağmen hata almıyordum.
Bu kadar nedenini bir çok bilgisayarcıya sormama rağmen bulamadılar size başvurdum.
Beypazarı/Ankara'da oturuyorum.
Aldığım mavi ekran hatası : 0x00000109(genellikle budur)
Memtest ile yaptığı test ile : Ram'lerde sorun çıkmadı.
Harddisk'i onarıp üzerine test yapmama rağmen ondada çıkmadı.
@Recep Baltaş yardımlarınızı bekliyorum efendim.