Ekran kartım: ATI Radeon HD 4300/4500 Serisi. Ekran kartı da alıcam. GTX650 ve HD 7850 serileri arasında fiyat aralığım var. Bana bir ekran kartı önerir misiniz? Bide ana kartım PCI 3.0 desteklermi? Çünkü Vatandaki çalışan 3.0 desteklemezse %30 performans düşüklüğü yaşıcağımı söledi ve işlemcimin iyi olmadığını söyledi. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Ben de biliyorum kötü bir sistemim var ama imkanlarım sadece bu kadar yeterli. Bu değişiklikleri yaptığımda oyunlarda nasıl bir performans alırım? Mesela Crysis 3 iyi de oynayabilimiyim ultrada değil
Almayı düşündüğüm ekran kartları
MSI GTX650 TI POWER EDITION O.C. GDDR5 1GB 128BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI
ASUS HD7850 DIRECTCU II GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
Evet işlemci hakkında doğru söylemiş. Biraz dar boğaz yapabilir o işlemcide. Ama PCI 3.0'a gelince %1 kadar fark olur. Anakartın da destekler. PCI 3.0 geriye uyumlu bir port
Evet işlemci hakkında doğru söylemiş. Biraz dar boğaz yapabilir o işlemcide. Ama PCI 3.0'a gelince %1 kadar fark olur. Anakartın da destekler. PCI 3.0 geriye uyumlu bir port
Yanlış anladınız tabiki. Bilinçsizce direk takıp denemicem. Eğer vatandaki çalışanlarda 500w yetmez derse tabiki takmam ama güç kaynağı yüzündende ekran kartından vazgeçeçek değilim. Güç kaynağı alırım sıkıntı yok
Bu arada bir soru daha sorabilir miyim: GSKILL4GB RIPJAWS DDR3 1600MHZ CL9 1.5V RAM'i takmak istedim ve taktım ama ekrana görüntü gelmedi. Yine bu forumda araştırdım, BIOS güncelleyince olur yazıyordu. Acaba ben de BIOS güncellersem olur mu? Şimdiden teşekkürler.