isaeken Kilopat Katılım 28 Kasım 2016 Mesajlar 32 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirici (PHP) 28 Kasım 2016 #1 Foxconn G41MXE anakartıma 2GB DDR3 Kingston marka RAM aldım ancak takınca bilgisayarın güç tuşundaki ışık yanıp sönüyor, ne yapabilirim ? Teşekkürler.
Foxconn G41MXE anakartıma 2GB DDR3 Kingston marka RAM aldım ancak takınca bilgisayarın güç tuşundaki ışık yanıp sönüyor, ne yapabilirim ? Teşekkürler.
KREMALIBİSKÜVİ Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2016 #2 Aynı sorunu ben de yaşadım anakart aynı bunun çözümü olarak BIOS güncellemesi yapmanızı öneriyorum her ayrıntıyı dikkatlice bakıp yapın yoksa anakartı geri dönülmez bir döngüye sokabilirsiniz Foxconn G41MXE-K BIOS Güncelleme Artı 0 Eksi
Aynı sorunu ben de yaşadım anakart aynı bunun çözümü olarak BIOS güncellemesi yapmanızı öneriyorum her ayrıntıyı dikkatlice bakıp yapın yoksa anakartı geri dönülmez bir döngüye sokabilirsiniz Foxconn G41MXE-K BIOS Güncelleme