Foxconn G41MXE Sistem Upgrade

Cengiz Çelik

Hectopat
Yer
KKTC-Guzelyurt
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Merhaba...
yaklaşık 2 3 ay once sistem ugrade etmek için bilgisayarcıya gittik . Anakart (2.el olarak) ,Ram (2.el olarak) işlemci(2. el olarak) ve ekran kartı 0 olarak degistirildi. Fakat oynadığım oyunlarda hala kasma takılma vb yasıyorum.

Suanki sistem :
-Foxconn G41MXE anakart
-Ocz 2x2gb 1333Mhz Ram
-9800gt ekran kartı
-intel core 2 duo E6550 İşlemci

İlk once ekran kartını 210 tl den işlemci ve anakartı 70 tl den ramleride 50 tlden aldım Pahalımı almısım özellikle ekran kartını?

İkinci olarak dediğim gibi hala kasma ve donukluklar ara sıra mavi ekran hatası vb sorunlar yasıyorum. İşlemciiyi Core 2 Quad yapsam düzelir mi?

Veya hiç karısmıyım seneye ekim gibi (bayramlardan dolayı) elime 1000 tl geçicek üstüne birazda babamlar eklese 1500 tl ye yeni sistemmi topluyayım....

Not: 15 yasındayım annemler çok bilgisayar oynamamı istemedikleri için pek sıcak bakmıyolar. Zorla dürte dürte yaptırıyorum ondada bole aksaklıklar oluyor. Sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım ... Hele ki o hd 7770 leri 230 tl ye gorunce kaç gündür uyku uyuyamıyorum nolur yardım edin samimiyetinize güveniyorum ..Suan Çorluda oturuyorum. İstanbula çok sık gidip geliyoruz. Bir faydası olursa getirin derseniz getirebilirim.

Edit: eski sistemi verip üstüne aldım.

Eski Sistem:
-Asus M2AMX anakart
-2x2 1033 Mhz Ram (Kingston du heralde)
-8600gt ekran kartı
-Amd athlon 64 x2 dual core processor 4800+

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam sana bakkal bilgisayari satmis. Ulan onune gelen bilgisayarci aciyor sonra milleti dolandiriyor. Ben burada bir hard disk degistirmesi icin bilgisayarciya gittim adam 170 € istedi. ( hard disk 70 €) Tabi fransada ayri bir kaziklama var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam sana bakkal bilgisayari satmis. Ulan onune gelen bilgisayarci acio sonra milleti dolandiriyo. Ben burda bi hard disk degistirmesi icin bilgisayarciya gittim adam 170 € istedi ( hard disk 70 €) tabi fransada ayri bi kaziklama var.

Fransa'da yaşıyorsun galiba yazdığın yazıda çok yanlış var. Klavyen Türkçe klavye değil mi ?
Benim bildiğim yurt dışında ürünler daha ucuz olur.

Peki sistemi ne kadara satarım?
Bide yaza kadar beni idare edebilecek ne yapabilirim?

Ayrıca yöneticilerden özür diliyorum. Bundan sonra daha özenli olmaya çalışacağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı