Foxconn G41MXE sistemi upgrade etme

Yucel SANAR

Hectopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarın 2 GB RAM'i,(mhz bilmiyorum.) 320 gb harddisk, anakart foxconn g41mxe, İşlemci intel pentium dual-core cpu e6300 @ 2.80 ghz(2cpus) directx surumu directx 11 . nvidia geforce 8600gt 512 mb 64 bitlik bir ekran karti. Guc kaynagi resimdeki gibi. Ben cs ho dota 2 oynuyorum steam indirimiyle h1z1 spintires ve euro truck similator alacağım bunları kasmadan oynamak için neler almam lazım? Minimum fiyat nedir ? 800 geçmese iyi olur.

2015-12-21 00.14.42.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Cpu-z programıyla RAM'in MHZ'sini öğrenebilirsiniz, ama orada yazanın 2 katıdır. Size tavsiyem, Ram'in MHZ'sine baktıktan sonra aynı MHZ'de 2 GB RAM alın, ekran kartı olarak da r7 240 öneririm. Bende de sizinkine benzer sistem var, yukarıda söylediklerimi yaptım, ben de dota 2 oynuyorum. Yüksek ayarda (gölge kapalı) 50-60 FPS'de oynuyorum.

Bir tane 4 gb 1333 mhz ram alıp birde
Msi 750 ti ekran kartı almayı düsünüyorum ilk olarak ondan sonra işlemci ve anakart alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum psum ekran kartına yeter mi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı