Foxconn G41MXE sistemi upgrade etme

Yucel SANAR

Hectopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarın 2 GB RAM'i,(mhz bilmiyorum.) 320 gb harddisk, anakart foxconn g41mxe, İşlemci intel pentium dual-core cpu e6300 @ 2.80 ghz(2cpus) directx surumu directx 11 . nvidia geforce 8600gt 512 mb 64 bitlik bir ekran karti. Guc kaynagi resimdeki gibi. Ben cs ho dota 2 oynuyorum steam indirimiyle h1z1 spintires ve euro truck similator alacağım bunları kasmadan oynamak için neler almam lazım? Minimum fiyat nedir ? 800 geçmese iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cpu-z programıyla RAM'in MHZ'sini öğrenebilirsiniz, ama orada yazanın 2 katıdır. Size tavsiyem, Ram'in MHZ'sine baktıktan sonra aynı MHZ'de 2 GB RAM alın, ekran kartı olarak da r7 240 öneririm. Bende de sizinkine benzer sistem var, yukarıda söylediklerimi yaptım, ben de dota 2 oynuyorum. Yüksek ayarda (gölge kapalı) 50-60 FPS'de oynuyorum.

Bir tane 4 gb 1333 mhz ram alıp birde
Msi 750 ti ekran kartı almayı düsünüyorum ilk olarak ondan sonra işlemci ve anakart alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum psum ekran kartına yeter mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…