walter_white Zeptopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #1 Selam Foxconn G41MXP anakartım için en güncel BIOS'u arıyorum. Sanırım resmi sitesi kapanmış. Şimdiden teşekkürler.
Selam Foxconn G41MXP anakartım için en güncel BIOS'u arıyorum. Sanırım resmi sitesi kapanmış. Şimdiden teşekkürler.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.245 Çözümler 51 Yer Bursa 3 Mayıs 2025 #2 walter_white dedi: Selam Foxconn G41MXP anakartım için en güncel BIOS'u arıyorum. Sanırım resmi sitesi kapanmış. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne için istiyorsun sadece güncel olsun diyeyse eski anakartlar çok nazlıdır tavsiye etmiyorum. Yapacağın işlemler senin sorumluluğun altındadır. Foxconn G41MXP
walter_white dedi: Selam Foxconn G41MXP anakartım için en güncel BIOS'u arıyorum. Sanırım resmi sitesi kapanmış. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne için istiyorsun sadece güncel olsun diyeyse eski anakartlar çok nazlıdır tavsiye etmiyorum. Yapacağın işlemler senin sorumluluğun altındadır. Foxconn G41MXP
walter_white Zeptopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #3 HakanXD dedi: Ne için istiyorsun sadece güncel olsun diyeyse eski anakartlar çok nazlıdır tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an 4 GB RAM takılı (2+2). Anakart Max 8 GB destekliyormuş. Bende yeni RAM sipariş ettim 4+4 olarak. Eski BIOS'la uyum sorunu olabilir belki.
HakanXD dedi: Ne için istiyorsun sadece güncel olsun diyeyse eski anakartlar çok nazlıdır tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an 4 GB RAM takılı (2+2). Anakart Max 8 GB destekliyormuş. Bende yeni RAM sipariş ettim 4+4 olarak. Eski BIOS'la uyum sorunu olabilir belki.