Foxconn G41MXP İşlemci tavsiyesi

Q8000, Q9000 doğal olarak destekliyor.
Xeon E5000 ve X5000'leri de BIOS modlama ile destekliyor.

Ben, Asus P5K-E anakartima Core2 Duo'dan Core2 Quad Extreme'e kadar, her işlemciyi takabiliyordum. Yani güçlü ve zamanının en iyi anakartlarindan. Ama forumlarda, her anakart + Xeon + BIOS MOD işleminin %100 performanslı olmayacağını okudum. Sorunlar çıkabiliyor. Bende riske girmedim, 60 liraya Q9505 aldım. O fiyata Q8300 bile yoktu.

Tavsiyem Q8000 veya Q9000 almanızdan yana ama uğraşırım dersen Xeon işlemcilere de bakabilirsin.

Aslında Xeon işlemcilerin amacı, elin Amerikalısı 15-20 dolara, resmen çerez parasına işlemci alıp uygun fiyata sistem kuruyor. 50-100$ sistemler. Ama maalesef bizim çakal saticilarimiz Aliexpress'ten topladıkları Xeon işlemcileri üstüne 50-100 koyarak satmaya çalıştılar. Ama arastiran gençler gidip Çin'den aldı. Böylece fazla parası cebinde kaldı. Ama ek gümrük vergisi ve 20€ altı ürünlere uygulanan vergi muafiyeti kaldırıldığı için, bunlara çatır çatır vergi geldi. Bu sayede artık 50-100 TL devlete gidiyor. Bu yüzden mantıksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…