Foxconn H55M Keyboard not found - Press F1 Key

Bülent Özmen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bayramınız mübarek olsun. 7 Senedir bilgisayar kulanıyorum ve 2 ayda bir temizlik yaparım. Bugün yaptıktan sonra bilgisayarımda aldığım hatayı anlayamadım. Daha önce hiç almadım ve sizlerden yardım bekliyorum.

Bu hatayı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye çalışmıyor. Bios'a girebilmek için denedim ve orada takılıyor.

Klavyeniz USB 3.0 portuna takılıysa USB 2.0 portuna takıp deneyin. Olmazsa PS/2 uyumlu bir klavye ile deneyin. Klavyenin çalıştığından emin olun.

Klavyemi 2 porta takıp denedim. Eski model klavyem maalesef yok. Laptopa taktım klavye çalışıyor, elimden gelen bu sizlerin tecrübesine sığındım.

Bios ayarlarından USB keyboard/mouse seçeneği açık değilse kullanamazsınız , eski ps2 girişli bi klavyeyle denemeniz gerekiyor.

BİOS ayarlarını sıfırlarsanız sorun çözülecektir diye tahmin ediyorum. BİOS pilini çıkartıp 1 dakika sonra geri takmanız bios ayarlarını varsayılan ayarlara çevirecektir.

Bios pilini çıkarttım ve tekrar taktım fakat bios ayarlarım sıfırlanmadı. Eski bir klavye ile bios ayarlarına girebilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…