BigEvil Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 1.409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #11 Bülent Özmen dedi: Bu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 25710 Genişletmek için tıkla... 1-) Anakart'ın üzerindeki cmos jumper'ını 1-2 slotundan 2-3 slotuna alıp açma butonuna basın. Açılmayacaktır. Sonra tekrarda 1-2 slotuna takın. Bilgisayarı açın, bios'u sıfırlayın. 2-) Bios pilini çıkarıp takın.
Bülent Özmen dedi: Bu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 25710 Genişletmek için tıkla... 1-) Anakart'ın üzerindeki cmos jumper'ını 1-2 slotundan 2-3 slotuna alıp açma butonuna basın. Açılmayacaktır. Sonra tekrarda 1-2 slotuna takın. Bilgisayarı açın, bios'u sıfırlayın. 2-) Bios pilini çıkarıp takın.
B Bülent Özmen Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #12 Anakartın üzerindeki cmos jumper slotları alt kısımda mı bulunuyor ? Bu uygulamadan sonra mı bios pilini çıkartıp takacağım ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2014
Anakartın üzerindeki cmos jumper slotları alt kısımda mı bulunuyor ? Bu uygulamadan sonra mı bios pilini çıkartıp takacağım ?
BigEvil Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 1.409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #13 Bülent Özmen dedi: Anakartın üzerinde ki cmos jumper slotları alt kısımda mı bulunuyor ? Bu uygulamadan sonra mı bios pilini çıkartıp takacağım ? Genişletmek için tıkla... İnternet'e Anakart'ınızın Modeli CMOS Jumper yazarak bulabilirsiniz.
Bülent Özmen dedi: Anakartın üzerinde ki cmos jumper slotları alt kısımda mı bulunuyor ? Bu uygulamadan sonra mı bios pilini çıkartıp takacağım ? Genişletmek için tıkla... İnternet'e Anakart'ınızın Modeli CMOS Jumper yazarak bulabilirsiniz.
B Bülent Özmen Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #14 Teşekkür ederim. Denedikten sonra oluşan sonuçları size aktarabilir miyim ?
BigEvil Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 1.409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #15 Bülent Özmen dedi: Teşekkür ederim. Denedikten sonra oluşan sonuçları size aktarabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... E sorunu çözmek için buraya konu açmadınmı ?
Bülent Özmen dedi: Teşekkür ederim. Denedikten sonra oluşan sonuçları size aktarabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... E sorunu çözmek için buraya konu açmadınmı ?
B Bülent Özmen Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #16 Haklısınız forumlara yabancı olduğum için çekiniyorum. Şimdi dediklerinizi yapıp size döneceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2014
BigEvil Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 1.409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #17 Bülent Özmen dedi: Haklısınız forumlara yabancı olduğum için çekiniyorum. Şimdi dediklerinizi yapıp size döneceğim Genişletmek için tıkla... Çekinmenize gerek yok.
Bülent Özmen dedi: Haklısınız forumlara yabancı olduğum için çekiniyorum. Şimdi dediklerinizi yapıp size döneceğim Genişletmek için tıkla... Çekinmenize gerek yok.
B Bülent Özmen Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #18 Bios pilini çıkartıp taktım fakat cmos jumper ile ilgili bir sonuç bulamadim. Anakartımın modelini yazarsam yardımcı olabilir misiniz ?
Bios pilini çıkartıp taktım fakat cmos jumper ile ilgili bir sonuç bulamadim. Anakartımın modelini yazarsam yardımcı olabilir misiniz ?
BigEvil Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 1.409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #19 Bülent Özmen dedi: Bios pilini çıkartıp taktım fakat cmos jumper ile ilgili bir sonuç bulamadim. Anakartımın modelini yazarsam yardımcı olabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Tabikide yardımcı oluruz. Yazmanız yeterlidir.
Bülent Özmen dedi: Bios pilini çıkartıp taktım fakat cmos jumper ile ilgili bir sonuç bulamadim. Anakartımın modelini yazarsam yardımcı olabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Tabikide yardımcı oluruz. Yazmanız yeterlidir.
B Bülent Özmen Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2014 #20 Foxconn H55M. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2014