caglarec2268
Hectopat
Daha fazla
Demeseydim daha çok arardınDonanıma ayrılmış 2 gb bellek var sorunu bulduk.
Şuanda 64 bit zaten.64 bit windows kurulumu yaptınız değil mi?
Burada nereye giricem?Demeseydim daha çok arardınBios içinde 2GB ayarlı bir yer vardır yada paylaşımlı ekran kartın vardır. Ayarı disable yada daha düşük boyutlarda 32mb gibi düşürebilirsin. Eğer HM ekran kartın varsa ekran kartını çıkartman gerekir ki bu performans düşüşüne sebep olur. İyi bir ekran kartın yok demektir.
Demin fişi çektim ekran kartını söktüm bios pilinide söktüm sonra ramleride söktüm biraz bekledim. Ramleri bios pilini ve ekran kartını takıp çalıştırdım kullanılabilir 3.21 gb donanıma ayrılmış 809 mb oldu. Donanıma ayrılmışı nasıl düşürücem daha az gb ye neredeyse 1 gb kullanıyor yine.Demeseydim daha çok arardınBios içinde 2GB ayarlı bir yer vardır yada paylaşımlı ekran kartın vardır. Ayarı disable yada daha düşük boyutlarda 32mb gibi düşürebilirsin. Eğer HM ekran kartın varsa ekran kartını çıkartman gerekir ki bu performans düşüşüne sebep olur. İyi bir ekran kartın yok demektir.
Bios'a girmen gerektiğini zaten yazmıştım ve ne yapacağını da yazmıştım.Son olarak biosa girip orda ramle ilgili bişeyler vardı onları karıştırdım enable filan yaptım ve bilgisayarı bir açtımki 4 gb ram.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.