Demeseydim daha çok arardın Bios içinde 2GB ayarlı bir yer vardır yada paylaşımlı ekran kartın vardır. Ayarı disable yada daha düşük boyutlarda 32mb gibi düşürebilirsin. Eğer HM ekran kartın varsa ekran kartını çıkartman gerekir ki bu performans düşüşüne sebep olur. İyi bir ekran kartın yok demektir.
Demeseydim daha çok arardın Bios içinde 2GB ayarlı bir yer vardır yada paylaşımlı ekran kartın vardır. Ayarı disable yada daha düşük boyutlarda 32mb gibi düşürebilirsin. Eğer HM ekran kartın varsa ekran kartını çıkartman gerekir ki bu performans düşüşüne sebep olur. İyi bir ekran kartın yok demektir.
Demin fişi çektim ekran kartını söktüm bios pilinide söktüm sonra ramleride söktüm biraz bekledim. Ramleri bios pilini ve ekran kartını takıp çalıştırdım kullanılabilir 3.21 gb donanıma ayrılmış 809 mb oldu. Donanıma ayrılmışı nasıl düşürücem daha az gb ye neredeyse 1 gb kullanıyor yine.
Yardımcı olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Haftalardır kafayı yiyecektim. Son olarak biosa girip orda ramle ilgili bişeyler vardı onları karıştırdım enable filan yaptım ve bilgisayarı bir açtımki 4 gb ram. Kendisize iyi bakın görüşmek üzere.