Çözüldü Foxconn H55MXV BIOS güncellemesinde hata - Error 25

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
21
Merhaba BIOS'umu güncelleştirmek istiyorum. USB bellek bootable işlemini yaptım, PC'ye reset atınca boot menüsünden flash'ı seçtim, dos menüsünden flash.bat yazdım ancak, error 25 diye bir hata verdi. BIOS'u güncelleyemedim. Anakartımın markası Foxconn h55mxv. BIOS'u güncellememin sebebi PC 64bit olduğu halde 4 GB RAM'i tam görememesi. Kullanılabilir miktar 3.87.

Windows 8 kullanıyorum.

Çözüm
Sağ olun BIOS pilini tekrar değiştireceğim. Eger olmazsa PSU degistirip deneyeceğim. O da olmadi ME Firmware kilidini arastirip kapatmayi deneyeceğim. İyi gunler.

Sağ olun BIOS pilini tekrar değiştireceğim eger olmazsa PSU degistirip deneyeceğim o da olmadi me Firmware kilidini arastirip kapatmayi deneyeceğim iyi gunler.

Sorunu çözdüm millet. BIOS pilinin takıldığı yerdeki tornavidayla demirleri biraz oynattım. Bir süre sonra düzeldi ben de anlamadım.
BIOS pilini değiştirdim, BIOS ayarlarını sıfırladım, tarihi ve saati düzelttim olmadı.
BIOS pilini değişince sorun çözülüyor. Bu cihazdna yeni elime geçti aynı dediğiniz şeyleri yaşıyordu pil bitikdi değiştim düzeldi. ME kilidi aynı şekilde vardı ve dışarıdan müdehale ettim düzeldi güncelledim.
Kilidi yazılımsal da açılabiliyor ancak sizler için zor. En basit olyu dışarıdan müdehale ancka o da sizler için başka bir zorluk. Bir bilgisayarcıya gidip yaptırabilmeniz lazım büyük bir şehirdeyseniz.
Atlama yöntmi de var ancak o dha da zor mikron derecesinde işlem gerekiyor :)
Kısaca aldığın firma insanları zorlamayı seven bir şirket.

Sağ olun BIOS pilini tekrar değiştireceğim. Eger olmazsa PSU degistirip deneyeceğim. O da olmadi ME Firmware kilidini arastirip kapatmayi deneyeceğim. İyi gunler.

Sağ olun BIOS pilini tekrar değiştireceğim eger olmazsa PSU degistirip deneyeceğim o da olmadi me Firmware kilidini arastirip kapatmayi deneyeceğim iyi gunler.

Sorunu çözdüm millet. BIOS pilinin takıldığı yerdeki tornavidayla demirleri biraz oynattım. Bir süre sonra düzeldi ben de anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı