Foxconn H55MXV-LE anakart nasıl?

msi

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:
İ5 650 (1156p)
Msi R7 240
6 GB DDR3 RAM
——————————————————
Foxconn H55MXV-LE Socket 1156 Intel H55 DDR3 Anakart Fiyatı
İşlemcime uyan tek anakart bu ama Foxconn olduğu için güvenemiyorum. Foxconn çok ünlü markaların parçalarını üretiyor ama anakart konusunda kötü olduklarını duydum. Bu anakarta güvenebilir miyim?

Foxconn'un anakartları gerçekten kötü. Eğer bulabilirseniz 2.el Gigabyte veya Asus'un çok güzel 1156 anakartları var.

Foxconn'un anakartları gerçekten kötü. Eğer bulabilirseniz 2.el Gigabyte veya Asus'un çok güzel 1156 anakartları var.
2. el biraz araştırdım ama işe yarar bi şey bulamadım. Bulduklarımın da fiyatları çok uçuk. Foxconn beni 1 sene idare eder mi acaba?

2. el biraz araştırdım ama işe yarar bi şey bulamadım. Bulduklarımın da fiyatları çok uçuk. Foxconn beni 1 sene idare eder mi acaba?
1 sene gider diye düşünüyorum. Ancak overclock yapma, BIOS'u kurcalama.

foxconn h55mxv (i5 650 3.2 GHz 8 GB RAM 1333 GT 220 ) ekran kartımı yükseltmek istiyorum. Öner’iniz nedir bu anakart en son hangi ekran kartını desteler şimdi den herkes teşekkür ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…