Foxconn H61 ve RX 460 sistem açılmıyor

Amg61

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kebapçı
Arkadaslar benim hazir bilgisayarim vardi. Özellikleri:
  • Foxconn h61 DDR3
  • PSU adi belli degil 300 watt
  • İ3 2100 intel islemci 1155
  • Ekran kartida amd serisini bilmiyorum
  • 2 GB RAM var
  • 500 GB hardisk

Bu bilgisayara:
  • 650 wat coolmaster PSU
  • AMD RX460 4 GB
  • Gskill 8 GB RAM 1600 MHz cift modul aldik.

Ama baglayinca PC acilmuyor. Hersey yaniyor isik fanlar donuyo 1 saniyede kapaniyor. Sonra basiyorum tekrar aciliyor uzun kalin bip geliyor ama tutmadan 30 dakika biraksam bile ayni ses devam ediyor. Ama eski parcalari takinca takir takir calisiyor ne yapmaliyim acaba ? Anakart PSU gucu fazla diye mi böyle yapiyor yoksa anakart mi bozuk ? Yardım ederseniz sevinirim.

Yardim edecek yokmu acaba ?

Arkadaslar benim hazir bilgisayarim vardi. Özellikleri:
  • Foxconn h61 DDR3
  • PSU adi belli degil 300 watt
  • İ3 2100 intel islemci 1155
  • Ekran kartida amd serisini bilmiyorum
  • 2 GB RAM var
  • 500 GB hardisk

Bu bilgisayara:
  • 650 wat coolmaster PSU
  • AMD RX460 4 GB
  • Gskill 8 GB RAM 1600 MHz cift modul aldik.

Ama baglayinca PC acilmuyor. Hersey yaniyor isik fanlar donuyo 1 saniyede kapaniyor. Sonra basiyorum tekrar aciliyor uzun kalin bip geliyor ama tutmadan 30 dakika biraksam bile ayni ses devam ediyor. Ama eski parcalari takinca takir takir calisiyor ne yapmaliyim acaba ? Anakart PSU gucu fazla diye mi böyle yapiyor yoksa anakart mi bozuk ? Yardım ederseniz sevinirim.

Yardim edecek yokmu acaba ?
Ram bellek hatasıdır.

Farkli pc anakartina baglayip denicem butun parcalari oyle bi sonuc alip buraya yazarim insallah olur ama yeni aldim bole sknti cikmasi normal mi ki

Sorun ramlerde ramler 1600 mnhz anakart 1333 mhz destejliyor ama suan rx 460 anakarta bagliyrm ekran yok benm gtx960 takiyorum calisiyor amd rx 460 benim bilgisayara takiyorum calisiyor anlamadim gti islemciyle anakart alicam baska carem yok

Farkli pc anakartina baglayip denicem butun parcalari oyle bi sonuc alip buraya yazarim insallah olur ama yeni aldim bole sknti cikmasi normal mi ki

Sorun ramlerde ramler 1600 mnhz anakart 1333 mhz destejliyor ama suan rx 460 anakarta bagliyrm ekran yok benm gtx960 takiyorum calisiyor amd rx 460 benim bilgisayara takiyorum calisiyor anlamadim gti islemciyle anakart alicam baska carem yok
Son durum ne oldu acaba?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı