Foxconn H61MX Yeni Alınan Ekran Kartın Çalışmaması

Alkopone

Decapat
Daha fazla  
Eski kartım HD 5450 idi ve ısınma problemi vardı ve en sonunda bozuldu. Ben de yeni bir ekran kartı almaya karar verdim, bu kart Asus R7 250 ve aldım, ne yaptıysam görüntü monütöre gelmedi. Hani kasadan biip sesi gelir ya o sesi bile duymadım. Belki dedim anakartın slotlar da bir problem vardır servise verdim bir sorun olmadığını, aldığım ekran kartının uyumsuz olabileceğini söylediler ben pek inanmadım, bir de sizlere danışmak istedim.

Sistem özelliklerim:
  • Foxconn H61MX
  • Intel i3 3200
  • Kingston 3 GB RAM
  • Hec marka 300 Watt PSU( peak 252)
  • WD 500 GB HDD
  • Windows 10 Pro

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir bilgisayarda deneme şansım olmadı, benim şüphem acaba güç kaynağım yetersiz mi ?
Bilgisayarı açtığımda fanlar da performans düşüşü de oluyor.
@Recep Baltaş bu konu hakkında size güveniyorum.
Bu sorunu tam anlamıyla anlata bilecek arkadaş var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncellemesi yapın. Sorun devam ederse evet, Foxconn anakartlar sorunlu ekran kartı uyumu konusunda.
Peki recep bey bios güncellemesini nasıl yapabilirim ? Ana kartımın tam modeli foxconn h61mx v2.0 bununla ilgili bir makaleniz var mı ?
Peki recep bey bios güncellemesini nasıl yapabilirim ? Ana kartımın tam modeli foxconn h61mx v2.0 bununla ilgili bir makaleniz var mı ?
bios versiyonu: A92AFS03
bir de recep bey ben bilgisayarı zamanın da marka olarak almıştım yani toplama değil hayatım en acı hatasını yaptım :) markası grundig 1E1-PC2330A3I3
Anakartı güncelledim ve sorunsuz çalıştı.

Son düzenleme:

bir de recep bey ben bilgisayarı zamanın da marka olarak almıştım yani toplama değil hayatım en acı hatasını yaptım :) markası grundig 1E1-PC2330A3I3
Hocam bende de aynı anakart var bios güncellemesini nasıl yaptın anlatır mısın?

Bendede Aynı Anakart Var Ama Sanırım Artık GRUNDIG Bilgisayar Üretmediğinden Dolayı BIOS Güncelleyemiyorum Bi Zahmet Atarmısın Kardeş Eğer Varsa

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı