Foxconn H61MXL-K BIOS Güncellerken Error ROM File Size Hatası

Daha fazla  
Bütün yöntemleri denemedim. Sürekli başka hatalar veriyor bir türlü BIOS'u güncelleyemedim. Foxconn live updateten gerekli dosyayı seçiyorum PC reset atıyor yine bir şey değişmiyor.

5.jpg
7.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bios'u yüklüyorsun bunu indir;
http://www.foxconnchannel.com/driverdownload/Motherboard/Intel/Socket 1155/H61MXL/BIOS/B63F1P04.zip
Güncellmeyi biliyorsun gördüğüm kadarıyla aynı şekilde güncelleyeceksin. Eğer yine hata alırsan dosflash yazacağın yere /P /B /N yazan yerin sonuna bir de /X ekle. Usb belleğin içine attığın bat uzantılı dosyayı not defteri ile aç ve dediğim şekilde düzenleyip kaydet.

Sonuna /X ekleyince bios güncellendi fakat windows açılırken böyle bir sorunla karşılaştım.

bios.jpg

Bu sorunuda çözdüm fakat anakartın sitesinde daha güncel bioslar mevcut neden eski bir sürümünü yükledik ve neden diğer sürümleri yüklerken hata veriyor bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı