Foxconn H6E-i ile 1050 Ti uyumlu mu?

sabitbey

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
İşlemci : Intel i5 750s
Anakart : Foxconn H6E-I
RAM: 4 GB
Ekran kartı: NVIDIA GT 415

Yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum anacak bütçem direk izin vermiyor. 4 GB RAM ve ASUS GeForce GTX1050 Ti expedition alıp upgrade yapmak istiyorum. Bu sisteme bu ekran kartı çok biliyorum ancak yeni topluyacağım sistemede uygun bir şey olsun istedim.
Eski anakartlara yeni nesil ekran kartlarını taktığımızda görüntü alamayabilirsiniz bize sorun denmişti bir videoda.
Sorum şu Foxconn H6E-I ya GTX 1050 Ti taktığımda görüntü alabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alırsın tabiki anakartın PCI Express x16 destekliyor bu yeterlidir. İşlemcine gelecek olursak 1050 Ti'dan tam performans almayacaksın çünkü işlemcin biraz zayıf kalıyor. Tavsiyem ucuz bir RX 460 al hiç 1050 Ti'a o kadar para verme. Bu arada monitörün dijital çıkış destekliyor mu ? Monitöründe en az DVI-D girişi olmalı. Yoksa aktif adpatör alman gerekecek.

Alırsın tabiki anakartın PCI Express x16 destekliyor bu yeterlidir. İşlemcine gelecek olursak 1050 Ti'dan tam performans almayacaksın çünkü işlemcin biraz zayıf kalıyor. Tavsiyem ucuz bir RX 460 al hiç 1050 Ti'a o kadar para verme. Bu arada monitörün dijital çıkış destekliyor mu ? Monitöründe en az DVI-D girişi olmalı. Yoksa aktif adpatör alman gerekecek.
Teşekkürler. Az önce ASUS RX460 2GB GDDR5 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı bunun siparişini verdim arkadaşım 1050ti için Blueway Projeksiyon Uyumlu HDMI TO VGA Kablo Çevirici Fiyatı bu adaptörü kullanıyor sıkıntı çıkarmadığını söyledi.

Uyumludur sıkıntı çıkarmaz ama dönüştürücüleri tavsiye etmiyorum.

Hocam asus rx460 2gb versiyonu elime ulaştı oyun larda 30 dk. civarında ekran kartı yanıt vermeyi kesiyo çözünürlük birden 800 600 e düşüyor ve masaüstüne atıyor beni hiç birşeye tıklayamıyorum res atmak zorunda kalıyorum sorun güç kaynağımdamı ekran kartımı sıkıntılı yoksa

Hocam asus rx460 2gb versiyonu elime ulaştı oyun larda 30 dk. civarında ekran kartı yanıt vermeyi kesiyo çözünürlük birden 800 600 e düşüyor ve masaüstüne atıyor beni hiç birşeye tıklayamıyorum res atmak zorunda kalıyorum sorun güç kaynağımdamı ekran kartımı sıkıntılı yoksa
Güç kaynağı marka model verir misin ? Sistemin tüm parçalarını detaylı olarak yaz.

Güç kaynağı marka model verir misin ? Sistemin tüm parçalarını detaylı olarak yaz.
İşlemci : intel i5 s750 2.40 ghz
Anakart : Foxconn H6E-I
RAM: ddr3 4 GB (kullanılabilir 3.15)
Ekran kartı: ASUS RX460 2GB dual
hdd: Seagate st1000dm003-9yn162 1tb & Seagate st500dm002-1bd142 500GB
Güç kaynağı: http://i.hizliresim.com/j8QNQm.jpg

not:Win10 64bit home kullanıyorum dün bu sorundan dolayı sıfırladım (format atamadım usb'em kayıp :) )
şuan güncellemeleri yapıyor tekrar test edicem.

Son düzenleme:
Size şunu demek isterim. Ana kartın slotu uyması her zaman ekran kartına uyumlu olduğu anlamına gelmez. Mesela MSİ nin sitesinde ana kartın hangi ekran kartını desteklediği yazıyor ve genelde uyumlu slotu olsa bile çıkmayan ekran kartları oluyor.
Tavsiyem bir güç kaynağını çıkarıp başka bir güç kaynağı ile denemeniz.
Birde ilk önce sürücüleri değiştirin:)
Yanlış bilgi var ise uyarın lütfen:)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı