Foxconn N15235 G31MXP Formatlık USB Takınca Bios Donuyor

RushBatu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Babamın eski bilgisayarına bu gün Windows XP kurmak için usb hazırladım. Usb ise Sandisk Cruzer. Usb belleği Easy ımage proğramı ile herzaman ki yaptığım gibi yazdırıp bilgisayara taktım. Fakat biosa girmek istediğimde Arçelik yazıyor ve kalıyor. Usb yi çıkardığımda bilgisayar normal bir şekilde eski halinde çalışıyor ve bios'a giriyor. Usb yi çıkarıp, bios'a girip taktığımda ise yine donuyor. Yani usb belleği taktığım anda pc donuyor. Yardımcı olabilen olamayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. @Recep Baltaş

Not:
  • Babam sadece Windows XP kullanabiliyor. Ayrıca kullanabildiği kadar da vazgeçmek de istemiyor. Bu yüzden XP kurmak zorundayım.
  • Daha önce aynı usb ile aynı yazdırma yöntemi ile birçok xp yi kurmuştum fakat babamın bilgisayarında bu sorun ile karşılaştım.

Başka USB ile deneyemiyorsan, USB takılı değilken BIOS'a girip Legacy USB storage detect'i,
yoksa USB Storage Function'ı disable yap. İşe yararsa kurulum sonrası eski haline getir.
Şu an deniyorum teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…