S Serkan Özcan Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, bilgisiyarıma format atacaktım. USB her şeyi hazırladım. Bilgisiyarı yeniden başlata tıkladım. Bilgisiyar yeniden başlarken açılış ekranında kaldı. Bunun çözümü var mıdır ? Yardımlarınızı bekliyorum. Yardım eden yokmu ?
Merhaba arkadaşlar, bilgisiyarıma format atacaktım. USB her şeyi hazırladım. Bilgisiyarı yeniden başlata tıkladım. Bilgisiyar yeniden başlarken açılış ekranında kaldı. Bunun çözümü var mıdır ? Yardımlarınızı bekliyorum. Yardım eden yokmu ?
N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2015 #2 USB Belleği takınca mı bu sorun ortaya çıkıyor ? USB Belleği UEFI olarak mı hazırladınız ? Artı 0 Eksi
KS KS S Serkan Özcan Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2015 #3 USB Belleği takınca bu sorun oluyor. Önceden bu usbden formatlıyordum sorun çıkmıyordu. USB Belleği UEFI olarak hazırlamadım. Artı 0 Eksi
USB Belleği takınca bu sorun oluyor. Önceden bu usbden formatlıyordum sorun çıkmıyordu. USB Belleği UEFI olarak hazırlamadım.
N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2015 #4 Farklı bir USB portuna takıp denediniz mi ? Birde farklı program ile deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS S Serkan Özcan Hectopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2015 #5 Farklı USB portunda denedim yine aynı. Farklı programla denicem. Sonucu yazarım. Rufus ile yazdırdım USB'ye düzeldi. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Farklı USB portunda denedim yine aynı. Farklı programla denicem. Sonucu yazarım. Rufus ile yazdırdım USB'ye düzeldi. Teşekkür ederim.
N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2015 #6 Silinen üye dedi: Farklı USB portunda denedim yine aynı. Farklı programla denicem. Sonucu yazarım. Rufus ile yazdırdım USB'ye düzeldi. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldüğüne göre ne mutlu bana, sevindim. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Farklı USB portunda denedim yine aynı. Farklı programla denicem. Sonucu yazarım. Rufus ile yazdırdım USB'ye düzeldi. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldüğüne göre ne mutlu bana, sevindim.