Foxcoon G41MXE Maximum RAM Desteği Ne Kadar?

Sins'i

Hectopat
Arkadaşlar ben RAM almaya karar verdim önce anakartımın maximum alabileceği belleğe bakmam gerekliydi. AIDA 64 programıyla baktım maximum 4GB RAM olduğunu söylüyor. Sonra anakartımın sitesine girdim.

http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000483

Bu siteye girdiğimde de Maximum RAM 8GB olarak yazıyor sonra başka bir siteye girdim orada da 4GB diyor. Bu olayı anlamış değilim. Eğer 4GB ise 2GB RAM alıp 4GB RAM yapmak istiyorum ama eğer 8GB ise 4GB alıp 6GB yapmak istiyorum.

Eğer bu anakarta sahip olan filan varsa denediyse yazabilir mi?
Yada hangisi doğru bilen arkadaşlar yardım edebilir mi?

Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben RAM almaya karar verdim önce anakartımın maximum alabileceği belleğe bakmam gerekliydi. AIDA 64 programıyla baktım maximum 4GB RAM olduğunu söylüyor. Sonra anakartımın sitesine girdim.

Bu siteye girdiğimde de Maximum RAM 8GB olarak yazıyor sonra başka bir siteye girdim orada da 4GB diyor. Bu olayı anlamış değilim. Eğer 4GB ise 2GB RAM alıp 4GB RAM yapmak istiyorum ama eğer 8GB ise 4GB alıp 6GB yapmak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler!
Foxconnchannel Anakart üreticisinin resmi sitesi. Resmi sitede ne yazıyorsa odur.

Şimdiden teşekkürler!
Bu arada mutlaka BIOS güncelle, belki bu yüzden 4 GB gösteriyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun cevabı belli işte. Resmi sitede ne yazıyorsa odur.

Yok öyle bir dünya. Üretici bazen ürettiği ürünün RAM desteğini bilmez ya da yanlış yazar. Asus'ta çalışmış biri olarak bunu ilk elden yaşadım. O yüzden geçiniz o üretici ne diyorsa odur baskılarını.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda görüldüğü gibi video sahibi senin anakartın (G41MXE) ile 2x4 şeklinde 8 Gb RAM kullanıyor. Anakartın üreticinin de dediği gibi 8 Gb RAM uyumludur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı