Foxngame'de EA FC 25 alınır mı?

Rolliance

Femtopat
Daha fazla  
Foxngame'de şu şekil bir teklif koymuşlar. Anladığım kadarıyla oyun olan bir Steam hesabını teslim ediyorlar. Ve istediğiniz gibi hesabın şifresini vs. değiştirebilirsiniz demişler. Oyun sonsuza kadar benim mi oluyor ve Online oynayabilir miyim? İletişime geçtim fakat daha dönüt yapmadıkları için buraya soruyorum cevaplarsanız sevinirim. Linki de bırakıyorum: EA SPORTS FC 25 - FOXNGAME

Son düzenleyen: Moderatör:
Foxngame'de şu şekil bir teklif koymuşlar. Anladığım kadarıyla oyun olan bir Steam hesabını teslim ediyorlar. Ve istediğiniz gibi hesabın şifresini vs. değiştirebilirsiniz demişler. Oyun sonsuza kadar benim mi oluyor ve Online oynayabilir miyim? İletişime geçtim fakat daha dönüt yapmadıkları için buraya soruyorum cevaplarsanız sevinirim. Linki de bırakıyorum: EA SPORTS FC 25 - FOXNGAME
Hocam bence böyle işlere çok bulaşmayın muhtemelen paylaşımlı hesap tarzı birşeydir.Bu tür hesaplarda şifre değiştirilemez normalde ama bilmiyorum burda nasıl işliyor

O tarz sitelerde 20-30 gibi ucuz miktarlara satılıp bir de çevrimdışı destekler diye ibarede bulunuyorlar. Burada böyle bir şey yok. Dediğim gibi cevap vermedikleri için bilgi almaya yazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı