FoxOS ISO'su nerede bulunur?

AXSENS

Hectopat
Makaleler
1
FoxOS'un kendi sitesinde herhangi bir ISO dosyası indirme linki bulamadım(yada görmedim). Nerede bulabilirim?

Sitelerinde Discord bağlantıları var. Sunucuya gidip download tarzı bir kanalda bulabilirsiniz.

Sitelerinde Discord bağlantıları var. Sunucuya gidip download tarzı bir kanalda bulabilirsiniz.

Teşekkürler.

Hocam linki buldum da link GitHub'a yönlendiriyor orada da ISO dosyası bulamadım.

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Hocam linki buldum da link GitHub'a yönlendiriyor orada da ISO dosyası bulamadım.

Maalesef hocam ISO dosyasını indirmek için olan bağlantıyı bulamadım. Kısa süre önce oradan indirmiştim. Yarın detaylı bakacağım.

Son düzenleme:
Maalesef hocam ISO dosyasını indirmek için olan bağlantıyı bulamadım. Kısa süre önce oradan indirmiştim. Yarın detaylı bakacağım.
Teşekkür ederim tekrardan.

ISO dosyasını buldum. FoxOS'un Discord sunucusuna girip oradan bot-and-spam kanalına girin. Bir davvet linki olacak, tıklayın. Ardından Fox Tweaking Community sunucusuna girin. Oradan downloads kanalına girin. İndirme linkleri orada mevcut.

Son düzenleme:

Bahsettiğiniz davet linki olayını yaptım lakin katılınca indirme kanalını bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…