Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 3 Mart 2023 #11 theumtkyd dedi: Bence paylaşırlar arkadaş başka telefonculara verdiğini ve olmadığını falan söylemişse telefonculara laf atmak için atarlar kesin Genişletmek için tıkla... Ben eski ablayı daha çok seviyordum. O da kendi kanalı açmış bence orası da bir denenebilir ucuz mu bilmiyorum tabii.
theumtkyd dedi: Bence paylaşırlar arkadaş başka telefonculara verdiğini ve olmadığını falan söylemişse telefonculara laf atmak için atarlar kesin Genişletmek için tıkla... Ben eski ablayı daha çok seviyordum. O da kendi kanalı açmış bence orası da bir denenebilir ucuz mu bilmiyorum tabii.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #12 Vallahi ne kadar dürüstlerdir bilemiyorum ama videolarda izlediğim kadarıyla işinin ehli insanlar gibi gözüküyorlar.
Vallahi ne kadar dürüstlerdir bilemiyorum ama videolarda izlediğim kadarıyla işinin ehli insanlar gibi gözüküyorlar.
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #13 pwleredal dedi: Vallahi ne kadar dürüstlerdir bilemiyorum ama videolarda izlediğim kadarıyla işinin ehli insanlar gibi gözüküyorlar. Genişletmek için tıkla... Özellikle "Apple servisinin tamir edemediği telefonu tamir ettik!" başlıkları bunu doğruluyor sanırım
pwleredal dedi: Vallahi ne kadar dürüstlerdir bilemiyorum ama videolarda izlediğim kadarıyla işinin ehli insanlar gibi gözüküyorlar. Genişletmek için tıkla... Özellikle "Apple servisinin tamir edemediği telefonu tamir ettik!" başlıkları bunu doğruluyor sanırım
sosyal123 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 1.381 Makaleler 6 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Mart 2023 #14 Yaptıkları iş zaten olması gereken işçilik ama işte daha önce yok şöyle olmuş böyle olmuş vs söyleyip video paylaşarak yaptıkları işin çok kaliteli olduğunu kimse yapamaz yapmıyor havasındalar abartı var dolayısıyla bu durumu fiyata yansıtıyorlar Son düzenleme: 3 Mart 2023
Yaptıkları iş zaten olması gereken işçilik ama işte daha önce yok şöyle olmuş böyle olmuş vs söyleyip video paylaşarak yaptıkları işin çok kaliteli olduğunu kimse yapamaz yapmıyor havasındalar abartı var dolayısıyla bu durumu fiyata yansıtıyorlar
bedirhank_14 Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 903 Çözümler 1 Yer Sokakta 4 Mart 2023 #15 Dostum İstanbul'da FPPRO'dan çok daha donanımlı profesyonel teknik servisler var fakat adamların reklamı çok iyi.
Dostum İstanbul'da FPPRO'dan çok daha donanımlı profesyonel teknik servisler var fakat adamların reklamı çok iyi.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.931 Makaleler 21 Çözümler 30 4 Mart 2023 #16 bedirhank_14 dedi: Dostum İstanbul'da FPPRO'dan çok daha donanımlı profesyonel teknik servisler var fakat adamların reklamı çok iyi. Genişletmek için tıkla... Artık çok geç gibi, önerdiğiniz servis var mı?
bedirhank_14 dedi: Dostum İstanbul'da FPPRO'dan çok daha donanımlı profesyonel teknik servisler var fakat adamların reklamı çok iyi. Genişletmek için tıkla... Artık çok geç gibi, önerdiğiniz servis var mı?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mart 2023 #17 Eren AK dedi: Artık çok geç gibi, önerdiğiniz servis var mı? Genişletmek için tıkla... Cihaz geri mi döndü?
Eren AK dedi: Artık çok geç gibi, önerdiğiniz servis var mı? Genişletmek için tıkla... Cihaz geri mi döndü?
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.931 Makaleler 21 Çözümler 30 4 Mart 2023 #18 Cruslan dedi: Cihaz geri mi döndü? Genişletmek için tıkla... Hayır şu an hala onlarda.
bedirhank_14 Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 903 Çözümler 1 Yer Sokakta 4 Mart 2023 #19 Eren AK dedi: Artık çok geç gibi, önerdiğiniz servis var mı? Genişletmek için tıkla... Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?
Eren AK dedi: Artık çok geç gibi, önerdiğiniz servis var mı? Genişletmek için tıkla... Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.931 Makaleler 21 Çözümler 30 4 Mart 2023 #20 bedirhank_14 dedi: Hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Tam bir şehir veremem ancak şehrimde kesinlikle iyi bir servis yok. Ankara'ya gidip verebilirim, Ankara için öneriniz var mı?
bedirhank_14 dedi: Hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Tam bir şehir veremem ancak şehrimde kesinlikle iyi bir servis yok. Ankara'ya gidip verebilirim, Ankara için öneriniz var mı?