FPS 20'lere düşüyor

sefabayrak

Decapat
Normalde 100'ün üstünde gezen FPS'im 20'lere düşüyor. Res atana kadar düzelmiyor. Sıcaklık degerleri normal CPU ve ekran karıtnın. Sorun neden olabilir? İşletim sisteminden olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka planda islemci ya da ram belleği sömüren bir virüs olabilir format atabilirsiniz

100 FPS'i gören bir sistemin özelliklerini sormaya gerek yok.
Bilgisayarın hızını azaltan veya 100 fps'i gördükten sonra 20fps düşmenin nedeni ya illegal sitelerden veya virüslü indirme yapmaktır.
Virüsler arka planda ekran kartınız ve işlemciniz ile mining kasabilir.
Önemli önemsiz her şeyi silmeniz lazım ( format ) Windows dışındaki disklerde de.
Hala olmaz ise ekran kartınızdan veya işlemci fanında koku geliyor mu kontrol edin.
Veya garantiniz devam ediyorsa garantiye verebilirsiniz.

Steam/steamapps/common/Steamworks Shared/_CommonRedist/DirectX/Jun2010

Ben'de önceden buna benzer sorun yaşamıştım FPS çok düşüyordu. Bu verdiğim yöntemi denedim düzelmişti belki sistemin de eksik DirectX sürücüsü vardır. Bu dosya'da DXSETUP kur. Ayrıca bunu'da indir. DirectX İndirme Aracı

beyler cevaplayamadım kbyın ram slot degiştim ve kasanın içindeki kabloları toplu bi yere koydum neredeyse fanlara carpıcakmış belkide duruyordu suan sorun yok 2 3 gündür cevaplarınız için teşekkür ederim
sorun malesef gene yaşanıyor
sistemin linki yokda işlemci i5 4460 ekran kartı asus oc rx 460 4gb ram kingston 8gb ssd var 240 gb markasını bilmiom 700w güç kaynagı var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…