FPS arttırabilecek güvenli program önerisi

For East Troop

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Merhabalar, başlıkta gördüğünüz üzere FPS arttırabilecek, güvenli bir program bulunuyor mu? Kuzenimin bilgisayarı biraz düşük sistemli olduğu için ona uygulayacağız.

FPS arttıracak programlar genelde hiçbir işe yaramaz. Tam tersi sistemin düşük ise daha da zorlar. Manuel olarak tüm çöp dosyaları sil. Arkaplan uygulamarından sistemi yoranları kapat. Genel bir temizlik yap ve driverlarını güncelle. Bunlar yeterli olacaktır.

Reis genelde hepsi 3. part yazılımlar bunlara fazla güvenmeni önermem onun yerine bilgisayarda 1-2 performans ayarı yapabilirsin ekran kartı driverlerini güncel tut ve ekran kartı FPS ayarlarını yapman daha iyi olacaktır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Low Spec Experience. Çaat diye grafikleri dibe çekebiliyorsunuz. Antivirüs oyun dosyalarına ulaştığı için virüs olarak algılayabilir ancak değil. Her oyun yok. Optimize şeyleri falan yok direk grafikleri düşürüyorsunuz. Dying Light'ı burdan 640x480 yaptım grafikleri de programın sunduğu en düşüğe çektim 40 FPS civarında rahatça oynuyordum. İşinize yarayabilecek tek program. YouTube kanalları da var bazı oyunların configlerini indirebiliyorsunuz ordan.

- Windows+R tuşuna basın. Gelen ekranda sırayla şunları yapın.
- temp yazıp çıkan dosyaları silin.
- %temp% yazıp yine silin.
- prefetch yazıp silin.
- Bilgisayarımdan diske sağ tıklayıp, özellikler deyin. Diski temizleden de sistem dosyalarını temizle deyin. Oradaki eski güncelleme dosyalarını ve diğer çöp dosyaları temizleyin.
- Windows ile kurulu gelen kullanmadığınız arkaplan uygulamalarını ve oyunları silin.
- Windows oyun modunu açtığınız zaman çok az da olsa performans sağlanabiliyor bunu deneyerek açın veya kapatın.

Merhabalar, başlıkta gördüğünüz üzere FPS arttırabilecek, güvenli bir program bulunuyor mu? Kuzenimin bilgisayarı biraz düşük sistemli olduğu için ona uygulayacağız.
Razer Cortex.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…