FPS arttırma programı yüzünden VAC ban yenir mi?

akinsaglam

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle hile kullanmadım. Eski bilgisayarım kötü olduğu için CS:GO'da FPS arttırmak için hialgo Boost diye bir FPS yükseltme programı kullanmıştım. Sonradan baktım VAC ban sebebiymiş. Yaklaşık 1 yıl oldu ban yemedim ama huzursuz olduğum için yeni hesap açtım iki hesapta da aynı tel nosu vardı. Diğer hesapla 1 hafta oynadıktan sonra aynı tel no olunca 2sinin de VAC yiyebileceğini duydum ve hialgoyu kullandığım hesaptan tel nosunu sildim. O hesap ban yerse yeni açtığım hesapta ban yer mi?

Eskiden verdiyse şimdi de olabilir.

VAC yasaklaması sadece hile yazılımı kullandığında verilir. Steam arkadaş listemde 2017'den beri bu programı kullananlar var, herhangi bir yasaklama almadılar. İkinci soruya gelecek olursak, telefon numaranı kaldırdığın için olası bir yasaklama diğer hesabını etkilemez.

Son düzenleme:
Hocam yiyebilirsiniz ama zaten bu uygulamalar bir işe yaramıyor önermiyorum kullanmanızı.

Hocam, böyle programlara kanmayın. Bir işe yaradıkları yok, soruya gelirsek eskiden varsa şimdi de vardır ban.
eskiden 1 defa kullandım sadece 1 gün ve hemen sildim önemli olan ban yemem değil önemli olan ban yeme ihtimali olan hesabımın telefon numarasıyla bir tane daha hesabım var şüpheli olan hesaptan tel no mu kaldırdım yeni açtığımda kullanıyorum sadece tel no mu şüpheli hesap ban yerse diğeri zarar görmez dimi
Eskiden verdiyse şimdi de olabilir.
1 defa kullandım ve hemen sildim 1 yıl oldu ban yemedim ban yeme riskim hala var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…