L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 8 4 Ekim 2021 #81 Onxrrelax dedi: Source code GitHub üzerinde yok ya da herkese açmamışsınız. Releases kısmından indirilen Source code de boş haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... @TheMarqE görmemiş olabilirsiniz diye etiketledim.
Onxrrelax dedi: Source code GitHub üzerinde yok ya da herkese açmamışsınız. Releases kısmından indirilen Source code de boş haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... @TheMarqE görmemiş olabilirsiniz diye etiketledim.
Average Turko Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.216 4 Ekim 2021 #82 Hocam yeni sürümde seçenek olarak Cipher'ın da olduğu bir tane ekleyebilir misiniz? Gerek yoksa sorun yok tabi. Ben hala Cipher'deyim
Hocam yeni sürümde seçenek olarak Cipher'ın da olduğu bir tane ekleyebilir misiniz? Gerek yoksa sorun yok tabi. Ben hala Cipher'deyim
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 4 Ekim 2021 #83 outlawsprite dedi: Bakmıştım hocam zaten. Şu an kapatırken Windows hazırlanıyor kısmında kaldı biraz daha bekleyip kapanmazsa format atacağım yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Formatlık bir durum olamaz, keşke kapatmasaydınız. OthrineTM dedi: Hocam yeni sürümde seçenek olarak Cipher'ın da olduğu bir tane ekleyebilir misiniz? Gerek yoksa sorun yok tabi. Ben hala Cipher'deyim Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım . Onxrrelax dedi: @TheMarqE görmemiş olabilirsiniz diye etiketledim. Genişletmek için tıkla...
outlawsprite dedi: Bakmıştım hocam zaten. Şu an kapatırken Windows hazırlanıyor kısmında kaldı biraz daha bekleyip kapanmazsa format atacağım yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... Formatlık bir durum olamaz, keşke kapatmasaydınız. OthrineTM dedi: Hocam yeni sürümde seçenek olarak Cipher'ın da olduğu bir tane ekleyebilir misiniz? Gerek yoksa sorun yok tabi. Ben hala Cipher'deyim Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım . Onxrrelax dedi: @TheMarqE görmemiş olabilirsiniz diye etiketledim. Genişletmek için tıkla...
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 4 Ekim 2021 #84 TheMarqE dedi: Cipher uzun sürer, bayağı. Ama faydası görülür. Diğer sürümde kaldırılacak. Genişletmek için tıkla... Ne kadar hocam? Bir de ben bu cipher aşamasında bilgisayarı kapatırsam sıkıntı olur mu?
TheMarqE dedi: Cipher uzun sürer, bayağı. Ama faydası görülür. Diğer sürümde kaldırılacak. Genişletmek için tıkla... Ne kadar hocam? Bir de ben bu cipher aşamasında bilgisayarı kapatırsam sıkıntı olur mu?
Average Turko Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.216 4 Ekim 2021 #85 TheMarqE dedi: Formatlık bir durum olamaz, keşke kapatmasaydınız. Öyle yapacağım . Eki Görüntüle 1180234 Genişletmek için tıkla... Hocam peki bittikten sonra ayarları kalıcı nasıl yapabilirim?
TheMarqE dedi: Formatlık bir durum olamaz, keşke kapatmasaydınız. Öyle yapacağım . Eki Görüntüle 1180234 Genişletmek için tıkla... Hocam peki bittikten sonra ayarları kalıcı nasıl yapabilirim?
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 4 Ekim 2021 #86 AwepkoS The Alpha dedi: Ne kadar hocam? Bir de ben bu cipher aşamasında bilgisayarı kapatırsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Yani işlemler boşa gitmiş olur, aslında Görev Yöneticisi'ni açıp şu sekmeden görevi kapatırsanız atlar Cipher'i,
AwepkoS The Alpha dedi: Ne kadar hocam? Bir de ben bu cipher aşamasında bilgisayarı kapatırsam sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Yani işlemler boşa gitmiş olur, aslında Görev Yöneticisi'ni açıp şu sekmeden görevi kapatırsanız atlar Cipher'i,
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.542 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #87 Defender "Trojan:Win32/Wacatac.B!ml" buldu.
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 8 4 Ekim 2021 #88 TheMarqE dedi: Formatlık bir durum olamaz, keşke kapatmasaydınız. Öyle yapacağım . Eki Görüntüle 1180234 Genişletmek için tıkla... Oops. Pardon
TheMarqE dedi: Formatlık bir durum olamaz, keşke kapatmasaydınız. Öyle yapacağım . Eki Görüntüle 1180234 Genişletmek için tıkla... Oops. Pardon
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 4 Ekim 2021 #89 OthrineTM dedi: Hocam peki bittikten sonra ayarları kalıcı nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Diğer sürümde gelecek . Yuno Gasai dedi: Defender "Trojan:Win32/Wacatac.B!ml" buldu. Genişletmek için tıkla... False-Positive.
OthrineTM dedi: Hocam peki bittikten sonra ayarları kalıcı nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Diğer sürümde gelecek . Yuno Gasai dedi: Defender "Trojan:Win32/Wacatac.B!ml" buldu. Genişletmek için tıkla... False-Positive.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 4 Ekim 2021 #90 Hocam program succes dedi fakat görev çubuğu hala siyahtı, ben de görev yöneticisinden explorer'ı kapatıp tekrar çalıştırdım sorun olur mu?
Hocam program succes dedi fakat görev çubuğu hala siyahtı, ben de görev yöneticisinden explorer'ı kapatıp tekrar çalıştırdım sorun olur mu?