FPS bakımından Windows 10 vs Windows 11

ardr

Decapat
Daha fazla  
Windows 11'mi daha performanslı yoksa 10'mu? Oyunda hangis FPS daha fazla?

Donanıma göre değişiyor. 10 şuan daha stabil ve kullanılabilir durumda. 10'dan 11'e geçtiğinizde FPS artışı olmaz. Ya aynı FPS'i alırsınız ya da yakın değerler.

Çok farkları yok ama W11 bende W10'a göre %1'lik fps bakımından çok daha iyi performans verdi.

Sisteminiz yeni nesilse W11 kurun direkt.

Donanıma göre değişiyor. 10 şu an daha stabil ve kullanılabilir durumda. 10'dan 11'e geçtiğinizde FPS artışı olmaz. Ya aynı FPS'i alırsınız ya da yakın değerler.

Donanım: i5 işlemci NVIDIA 130MX ekarnkartı 4 GB RAM.

Fark olsa olsa 3-5FPS fark eder. Eğer 3-5FPS sizin için lazımsa zaten o sistemle Windows 11'e geçemezsin.

Eski bilgisayarımda ikisini de kullandım, yeni bilgisayarım da sadece Windows 11 kullanıyorum. Eski bilgisayardayken en çok dikkat çeken nokta, HDD olmasına rağmen bilgisayarın saniyeler içinde açılması olmuştu. Windows 10 iken açılması 2 dakikayı buluyordu resmen ancak 11'de öyle değildi. Oyun konusunda da pek fark hissetmedim, genellikle benzer sonuçlar veriyordu. Ancak Windows 11 tasarım bakımından, Windows 10'un çok çok üzerinde. Bilgisayarı kullanırken çok fazla keyif alıyordum 10'a göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…