FPS çok düştü

ItsukiChaann

Centipat
Daha fazla  
Selam benim Valorant hesabım 3 gün önce falan çalındı hesabımı bugün geri aldım normalde 650 700 FPS alırken şu an 300 250 200 gibi FPS değerleri alıyorum neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme düşürmüştür çalınmasıyla alakası olduğunu sanmıyorum. Ayarlarını yine kontrol et sen.

Güncelleme düşürmüştür çalınmasıyla alakası olduğunu sanmıyorum. Ayarlarını yine kontrol et sen.

Güncellemenin düşürdüğünü sanmıyorum çünkü arkadaşımda güncellemeden sonra aynı FPS'i alıyordu.

Selam benim Valorant hesabım 3 gün önce falan çalındı hesabımı bugün geri aldım normalde 650 700 FPS alırken şu an 300 250 200 gibi FPS değerleri alıyorum neden?

Aynı şey şu anda bende de var i5 12400F RTX 3060 Ti 300-400 FPS alıyordum artık 200 FPS alıyorum.

Aynı sorun bende de var sanırsam mart ayı gibi bir güncelleme geldi 200 FPS alıyordum şimdi ise 110 140 alıyorum sorunu nasıl çözebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…