Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 21 Ekim 2020 #11 PanzerTR dedi: Soruma cevap verilmedi? kahkaha ve inanılmaz atanlar nedejini sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Nedejini soramazsın. Bunun için bir kaynağa gerek yok herkes biliyor bunu azıcık araştırsan anlarsın FPS'nin ne olduğunu.
PanzerTR dedi: Soruma cevap verilmedi? kahkaha ve inanılmaz atanlar nedejini sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Nedejini soramazsın. Bunun için bir kaynağa gerek yok herkes biliyor bunu azıcık araştırsan anlarsın FPS'nin ne olduğunu.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 21 Ekim 2020 #12 Silinen üye dedi: Nedenini soramazsın. Bunun için bir kaynağa gerek yok herkes biliyor bunu azıcık araştırsan anlarsın FPS'nin ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... FPS nedir çok iyi biliyorum canım. Arkadaş fotoğrafları da mı kendi çizdi? Her şeyi kendi mi yazdı? ctrl+c, ctrl+v mi yaptı? Bunu soruyorum.
Silinen üye dedi: Nedenini soramazsın. Bunun için bir kaynağa gerek yok herkes biliyor bunu azıcık araştırsan anlarsın FPS'nin ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... FPS nedir çok iyi biliyorum canım. Arkadaş fotoğrafları da mı kendi çizdi? Her şeyi kendi mi yazdı? ctrl+c, ctrl+v mi yaptı? Bunu soruyorum.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 21 Ekim 2020 #13 PanzerTR dedi: FPS nedir çok iyi biliyorum canım. Arkadaş fotoğrafları da mı kendi çizdi? Her şeyi kendi mi yazdı? ctrl+c, ctrl+v mi yaptı? Bunu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Saniyedeki kare sayısı - Vikipedi tr.wikipedia.org Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PanzerTR dedi: FPS nedir çok iyi biliyorum canım. Arkadaş fotoğrafları da mı kendi çizdi? Her şeyi kendi mi yazdı? ctrl+c, ctrl+v mi yaptı? Bunu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Saniyedeki kare sayısı - Vikipedi tr.wikipedia.org Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 21 Ekim 2020 #14 Eline sağlık malum hızlandırma videosu dışında faydalı bir rehber olmuş.
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 21 Ekim 2020 #15 PanzerTR dedi: Merhabalar efendim, kaynakça var mı ben mi göremedim telefonda olduğumdan? Genişletmek için tıkla... PanzerTR dedi: Soruma cevap verilmedi? Kahkaha ve inanılmaz atanlar nedejini sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Unutmuşum, şimdi ekledim.
PanzerTR dedi: Merhabalar efendim, kaynakça var mı ben mi göremedim telefonda olduğumdan? Genişletmek için tıkla... PanzerTR dedi: Soruma cevap verilmedi? Kahkaha ve inanılmaz atanlar nedejini sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Unutmuşum, şimdi ekledim.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 21 Ekim 2020 #16 Silinen üye dedi: Nedejini soramazsın. Bunun için bir kaynağa gerek yok herkes biliyor bunu azıcık araştırsan anlarsın FPS'nin ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... 338990 dedi: Unutmuşum, şimdi ekledim. Genişletmek için tıkla... Buyur @Silinen üye yanıtını aldın mı?
Silinen üye dedi: Nedejini soramazsın. Bunun için bir kaynağa gerek yok herkes biliyor bunu azıcık araştırsan anlarsın FPS'nin ne olduğunu. Genişletmek için tıkla... 338990 dedi: Unutmuşum, şimdi ekledim. Genişletmek için tıkla... Buyur @Silinen üye yanıtını aldın mı?
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.851 Makaleler 3 Çözümler 10 21 Ekim 2020 #17 Kayseri Mantısı dedi: Eline sağlık malum hızlandırma videosu dışında faydalı bir rehber olmuş. Genişletmek için tıkla... Teknoloji forumları ve kanalları arasında neden hep bir anlaşmazlık var ?
Kayseri Mantısı dedi: Eline sağlık malum hızlandırma videosu dışında faydalı bir rehber olmuş. Genişletmek için tıkla... Teknoloji forumları ve kanalları arasında neden hep bir anlaşmazlık var ?
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 21 Ekim 2020 #18 PanzerTR dedi: Buyur @Silinen üye yanıtını aldın mı? Genişletmek için tıkla... Yok. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2020
prophet ' Hectopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 724 Çözümler 5 Yer Kırıkkale 21 Ekim 2020 #19 Rekabetçi oyunlar dışında yüksek ayarlada 30 FPS kötü bir şey değil.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 21 Ekim 2020 #20 Silinen üye dedi: Yo. Genişletmek için tıkla... Peki. Kara listemden bir daire kazandınız. Sizle uğraşamam. İyi forumlar.
Silinen üye dedi: Yo. Genişletmek için tıkla... Peki. Kara listemden bir daire kazandınız. Sizle uğraşamam. İyi forumlar.