DiverSao_1014 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 362 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #21 kfrkan dedi: Direk Windows Defender. Yeni format attım. Bu virüs olamaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes indirip tarama yapın bence.
kfrkan dedi: Direk Windows Defender. Yeni format attım. Bu virüs olamaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes indirip tarama yapın bence.
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #22 kfrkan dedi: Direk Windows Defender. Yeni format attım. Bu virüs olamaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Yeni format atım demiştiniz sürücüleri güncelediniz mi?
kfrkan dedi: Direk Windows Defender. Yeni format attım. Bu virüs olamaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Yeni format atım demiştiniz sürücüleri güncelediniz mi?
kfrkan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 526 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #23 Sorun bitmiyorrr dedi: Yeni format atım demiştiniz sürücüleri güncelediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi güncel. Daha demin 250 FPS değerlerini gördüm. Ama sürekli inip çıkıyor.
Sorun bitmiyorrr dedi: Yeni format atım demiştiniz sürücüleri güncelediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi güncel. Daha demin 250 FPS değerlerini gördüm. Ama sürekli inip çıkıyor.
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #24 kfrkan dedi: Evet hepsi güncel. Daha demin 250 FPS değerlerini gördüm. Ama sürekli inip çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Peki güç seçenekleri performans da mı?
kfrkan dedi: Evet hepsi güncel. Daha demin 250 FPS değerlerini gördüm. Ama sürekli inip çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Peki güç seçenekleri performans da mı?
kfrkan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 526 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #25 Sorun bitmiyorrr dedi: Peki güç seçenekleri performans da mı? Genişletmek için tıkla... Ona nasıl bakabilirim?
Sorun bitmiyorrr dedi: Peki güç seçenekleri performans da mı? Genişletmek için tıkla... Ona nasıl bakabilirim?
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #26 kfrkan dedi: Ona nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Alta pil simgesi var bilgisayarın o pill simgesine sag tıkla güç seçnekleri de orada yazıyor.
kfrkan dedi: Ona nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Alta pil simgesi var bilgisayarın o pill simgesine sag tıkla güç seçnekleri de orada yazıyor.
kfrkan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 526 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #27 Norton'la taradım. Herhangi bir tehdit bulamadı. Ama görev yöneticisi üzerinde böyle bir şey gördüm. Ne olabilir? Sorun bitmiyorrr dedi: Alta pil simgesi var bilgisayarın o pill simgesine sag tıkla güç seçnekleri de orada yazıyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstü kullanıyorum. Güç seçeneğime dün bakmıştım. AMD Ryzen High Performance. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı2.PNG 11,7 KB · Görüntüleme: 192
Norton'la taradım. Herhangi bir tehdit bulamadı. Ama görev yöneticisi üzerinde böyle bir şey gördüm. Ne olabilir? Sorun bitmiyorrr dedi: Alta pil simgesi var bilgisayarın o pill simgesine sag tıkla güç seçnekleri de orada yazıyor. Genişletmek için tıkla... Masaüstü kullanıyorum. Güç seçeneğime dün bakmıştım. AMD Ryzen High Performance.
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #28 kfrkan dedi: Norton'la taradım. Herhangi bir tehdit bulamadı. Ama görev yöneticisi üzerinde böyle bir şey gördüm. Ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Siz hiç proglam sildiniz mi?
kfrkan dedi: Norton'la taradım. Herhangi bir tehdit bulamadı. Ama görev yöneticisi üzerinde böyle bir şey gördüm. Ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Siz hiç proglam sildiniz mi?
kfrkan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 526 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #29 Sorun bitmiyorrr dedi: Siz hiç proglam sildiniz mi? Genişletmek için tıkla... İlla silmişimdir.
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #30 kfrkan dedi: İlla silmişimdir. Genişletmek için tıkla... Sildiginiz proglam orada bug olarak kalmış bir şey degil o peki microsof Visual proglamlarını yükledinizmi.
kfrkan dedi: İlla silmişimdir. Genişletmek için tıkla... Sildiginiz proglam orada bug olarak kalmış bir şey degil o peki microsof Visual proglamlarını yükledinizmi.