VİTO SCALETTA... Decapat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #11 SSD nizde bad sectör varsa veya sağlığı çok düşmüşse ani takılma donmalar ondan olabilir SSD'nize test yapın çok da güvenilir değil SSD niz.
SSD nizde bad sectör varsa veya sağlığı çok düşmüşse ani takılma donmalar ondan olabilir SSD'nize test yapın çok da güvenilir değil SSD niz.
G GeforceHesap Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2020 #12 Victoria dedi: Aynı sorunu yaşıyorum hala çözüm bulamadım. 2x8 RAM var bende dpubg Genişletmek için tıkla... Victoria dedi: Aynı sorunu yaşıyorum hala çözüm bulamadım. 2x8 RAM var bende de. Genişletmek için tıkla... Bnde bulamadım ram istemeyen oyunlarda da olduğu için ram taksam da düzelmiyecek.Bir bilen yardım etse çok güzel olur.
Victoria dedi: Aynı sorunu yaşıyorum hala çözüm bulamadım. 2x8 RAM var bende dpubg Genişletmek için tıkla... Victoria dedi: Aynı sorunu yaşıyorum hala çözüm bulamadım. 2x8 RAM var bende de. Genişletmek için tıkla... Bnde bulamadım ram istemeyen oyunlarda da olduğu için ram taksam da düzelmiyecek.Bir bilen yardım etse çok güzel olur.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 18 Ekim 2020 #13 VİTO SCALETTA... dedi: SSD nizde bad sectör varsa veya sağlığı çok düşmüşse ani takılma donmalar ondan olabilir SSD'nize test yapın çok da güvenilir değil SSD niz. Genişletmek için tıkla... SSD'de bad sector olmaz.
VİTO SCALETTA... dedi: SSD nizde bad sectör varsa veya sağlığı çok düşmüşse ani takılma donmalar ondan olabilir SSD'nize test yapın çok da güvenilir değil SSD niz. Genişletmek için tıkla... SSD'de bad sector olmaz.
G GeforceHesap Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2020 #14 VİTO SCALETTA... dedi: SSD nizde bad sectör varsa veya sağlığı çok düşmüşse ani takılma donmalar ondan olabilir SSD'nize test yapın çok da güvenilir değil SSD niz. Genişletmek için tıkla... Ssdime test ettim sağlık yüzde 97 baş sector yok ama 4kb okuma hızı internetteki değerlerin 4 te biri kadar
VİTO SCALETTA... dedi: SSD nizde bad sectör varsa veya sağlığı çok düşmüşse ani takılma donmalar ondan olabilir SSD'nize test yapın çok da güvenilir değil SSD niz. Genişletmek için tıkla... Ssdime test ettim sağlık yüzde 97 baş sector yok ama 4kb okuma hızı internetteki değerlerin 4 te biri kadar
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 18 Ekim 2020 #15 Darboğazdan olur. Bad sector ya da düşük okuma yazma hızına sahip sabit disk kaynaklı olur. Işlemci ve ekran kartı sıcaklığından olabilir. Tek kanal RAM'den dolayı olabilir. Oyun sistem gereksinimlerine yetersiz kalan RAM'den kaynaklanabilir.
Darboğazdan olur. Bad sector ya da düşük okuma yazma hızına sahip sabit disk kaynaklı olur. Işlemci ve ekran kartı sıcaklığından olabilir. Tek kanal RAM'den dolayı olabilir. Oyun sistem gereksinimlerine yetersiz kalan RAM'den kaynaklanabilir.