FPS düşmesi sorunu

Daha fazla  
1 Haftadır oyun oynarken ara ara drop giriyor bu zamana kadar hiç olmamıştı. Drop girdiğinde oyundaki sesler ve Discord'da sesler gecikmeli geliyor.
Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Birçok sebebi olabilir. Drop girdiği andaki net_graph ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Bilgisayarınızın özelliklerini de yazarsanız iyi olur.

1 Haftadır oyun oynarken ara ara drop giriyor bu zamana kadar hiç olmamıştı. Drop girdiğinde oyundaki sesler ve Discord'da sesler gecikmeli geliyor.
Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

İşlemci ısınmasından ekran kartı ısınmasından dolayı performans düşüşü olabilir bu da dropa sebep olur daha doğrusu şöyle açıklayım.

Ekran kartınız oyuna girince 90 dereceye geldi diyelim %100 kullanımdan %50'ye düşer çünkü ısınmasını engelleyebilmek için bu da performans düşüşüne neden olur.

İşlemci sıcaklığınıza boşta ve yükte bakınız yükteyken sıcaklık 80 üstü falan ise frekans düşümünden drop yiyor olabilirsiniz bunların yaşanmaması için termal macun.

işlemci max 60 oluyor oyundayken bile ekran kartıda o civar yükselmiyor dediğim gibi bir anda olmaya başladı
Birçok sebebi olabilir. Drop girdiği andaki net_graph ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Bilgisayarınızın özelliklerini de yazarsanız iyi olur.
cs.go oynamıyorum işlemcim i5 6500 ekran kartı gtx 750 ti ram 16 gb ddr3

İşlemci Max 60 oluyor oyundayken bile ekran kartı da o civar yükselmiyor dediğim gibi bir anda olmaya başladı.

CS. GO oynamıyorum işlemcim i5 6500 ekran kartı GTX 750 Ti RAM 16 GB DDR3.

O zaman kankam sana şöyle yardım edeyim sistemini formatlarsan tahminimce sorun düzelmez tüm sürücülerin güncel değilse güncellemeyi dene.

O zaman kankam sana şöyle yardım edeyim sistemini formatlarsan tahminimce sorun düzelmez tüm sürücülerin güncel değilse güncellemeyi dene.

Hepsi güncel ama Windows Update'de sorun oluştu o aralar yükleyemedim hata veriyordu ve o aralar çok FPS düşmesi oluyordu Windows Update'i yaptım daha azaldı ama hala çok olmasa da devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…