FPS düşmesi yiyorum

AliTheSova

Yoctopat
Daha fazla  
Oncelikle merhaba arkadaşlar ben her oyunda FPS düşmesi yiyorum Valorant CS:GO gibi oyunlarda. Her turlu islemi denedim termal macun degistim. CS:GO'ya sistemim yetmesine ragmen drop yiyorum. Sizce SSD alsam duzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oncelikle merhaba arkadaşlar ben her oyunda FPS düşmesi yiyorum Valorant CS:GO gibi oyunlarda. Her turlu islemi denedim termal macun degistim. CS:GO'ya sistemim yetmesine ragmen drop yiyorum. Sizce SSD alsam duzelir mi?

RAM'in yetersiz olabilir.

Dediğiniz gibi belki HDD'de sorun olabilir. Kesin konuşmayayım ama onu deneyebilirsiniz.

Sistemim yetiyor diyor.

Ona bakarsak örnek vereyim GTA 5'in minimum özelliklerini karşılıyor bilgisayarım ama yine arkadaşın durumunu yaşıyorum. Ve ayrıca başka bilgisayarda Rust oyununda da drop oluyor RAM yetersiz olduğu için.

Ryzen Controller'ı bir deneyebilirsin. Youtube'a "Ryzen Controller" yazarsan bazı şeyler bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…