A AliTheSova Yoctopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #1 Oncelikle merhaba arkadaşlar ben her oyunda FPS düşmesi yiyorum Valorant CS:GO gibi oyunlarda. Her turlu islemi denedim termal macun degistim. CS:GO'ya sistemim yetmesine ragmen drop yiyorum. Sizce SSD alsam duzelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2022
Oncelikle merhaba arkadaşlar ben her oyunda FPS düşmesi yiyorum Valorant CS:GO gibi oyunlarda. Her turlu islemi denedim termal macun degistim. CS:GO'ya sistemim yetmesine ragmen drop yiyorum. Sizce SSD alsam duzelir mi?
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 23 Mayıs 2022 #2 AliTheSova dedi: Oncelikle merhaba arkadaşlar ben her oyunda FPS düşmesi yiyorum Valorant CS:GO gibi oyunlarda. Her turlu islemi denedim termal macun degistim. CS:GO'ya sistemim yetmesine ragmen drop yiyorum. Sizce SSD alsam duzelir mi? Genişletmek için tıkla... RAM'in yetersiz olabilir.
AliTheSova dedi: Oncelikle merhaba arkadaşlar ben her oyunda FPS düşmesi yiyorum Valorant CS:GO gibi oyunlarda. Her turlu islemi denedim termal macun degistim. CS:GO'ya sistemim yetmesine ragmen drop yiyorum. Sizce SSD alsam duzelir mi? Genişletmek için tıkla... RAM'in yetersiz olabilir.
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.700 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #3 Sistemini belirtmediğin sürece işine yarar bir cevap bulman zor gibi.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.906 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #4 Ardaa41 dedi: RAM'in yetersiz olabilir. Genişletmek için tıkla... Sistemim yetiyor diyor.
3 329112 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 781 Makaleler 4 Çözümler 7 23 Mayıs 2022 #5 AliTheSova dedi: Oncelikle merhaba arkadaşlar ben her oyunda FPS düşmesi yiyorum Valorant CS:GO gibi oyunlarda. Her turlu islemi denedim termal macun degistim. CS:GO'ya sistemim yetmesine ragmen drop yiyorum. Sizce SSD alsam duzelir mi? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi belki HDD'de sorun olabilir. Kesin konuşmayayım ama onu deneyebilirsiniz.
AliTheSova dedi: Oncelikle merhaba arkadaşlar ben her oyunda FPS düşmesi yiyorum Valorant CS:GO gibi oyunlarda. Her turlu islemi denedim termal macun degistim. CS:GO'ya sistemim yetmesine ragmen drop yiyorum. Sizce SSD alsam duzelir mi? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi belki HDD'de sorun olabilir. Kesin konuşmayayım ama onu deneyebilirsiniz.
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 23 Mayıs 2022 #6 Yeyil dedi: Sistemim yetiyor diyor. Genişletmek için tıkla... Ona bakarsak örnek vereyim GTA 5'in minimum özelliklerini karşılıyor bilgisayarım ama yine arkadaşın durumunu yaşıyorum. Ve ayrıca başka bilgisayarda Rust oyununda da drop oluyor RAM yetersiz olduğu için.
Yeyil dedi: Sistemim yetiyor diyor. Genişletmek için tıkla... Ona bakarsak örnek vereyim GTA 5'in minimum özelliklerini karşılıyor bilgisayarım ama yine arkadaşın durumunu yaşıyorum. Ve ayrıca başka bilgisayarda Rust oyununda da drop oluyor RAM yetersiz olduğu için.
A AliTheSova Yoctopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #7 SpeeQ dedi: Sistemini belirtmediğin sürece işine yarar bir cevap bulman zor gibi. Genişletmek için tıkla... Ekran karti 2 adet biri R540X bir de Vega 8 islemci AMD Ryzen 5 3500'u HDD 1 TB. ram 8 gb
SpeeQ dedi: Sistemini belirtmediğin sürece işine yarar bir cevap bulman zor gibi. Genişletmek için tıkla... Ekran karti 2 adet biri R540X bir de Vega 8 islemci AMD Ryzen 5 3500'u HDD 1 TB. ram 8 gb
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 23 Mayıs 2022 #8 AliTheSova dedi: Ekran karti 2 adet biri R540X bir de Vega 8 islemci AMD Ryzen 5 3500'u HDD 1 TB. RAM 8 GB. Genişletmek için tıkla... Hangisini kullandığını biliyor musun ekran kartlarından?
AliTheSova dedi: Ekran karti 2 adet biri R540X bir de Vega 8 islemci AMD Ryzen 5 3500'u HDD 1 TB. RAM 8 GB. Genişletmek için tıkla... Hangisini kullandığını biliyor musun ekran kartlarından?
A AliTheSova Yoctopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #9 Ardaa41 dedi: Hangisini kullandığını biliyor musun ekran kartlarından? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum herhalde ikisde ayni anda calisiyor.
Ardaa41 dedi: Hangisini kullandığını biliyor musun ekran kartlarından? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum herhalde ikisde ayni anda calisiyor.
Efe Erdem Aytekin Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #10 Ryzen Controller'ı bir deneyebilirsin. Youtube'a "Ryzen Controller" yazarsan bazı şeyler bulabilirsin.
Ryzen Controller'ı bir deneyebilirsin. Youtube'a "Ryzen Controller" yazarsan bazı şeyler bulabilirsin.