ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.345 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #1 Drop sorunum var. PSU'dan kaynaklı mı diye öğrenmek istiyorum, nasıl anlayabilirim?
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.040 Makaleler 2 Çözümler 9 18 Mart 2025 #2 ubiiyy dedi: Drop sorunum var. PSU'dan kaynaklı mı diye öğrenmek istiyorum, nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekipmanların sürücüleri güncel olmalı, RAM az gelebilir oyuna ikisinden biridir PSU'dan olacağını sanmıyorum, PSU az olsa sistem kapanır zaten.
ubiiyy dedi: Drop sorunum var. PSU'dan kaynaklı mı diye öğrenmek istiyorum, nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekipmanların sürücüleri güncel olmalı, RAM az gelebilir oyuna ikisinden biridir PSU'dan olacağını sanmıyorum, PSU az olsa sistem kapanır zaten.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.345 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #3 Xitana dedi: Ekipmanların sürücüleri güncel olmalı, RAM az gelebilir oyuna ikisinden biridir PSU'dan olacağını sanmıyorum, PSU az olsa sistem kapanır zaten. Genişletmek için tıkla... PSU az değil zaten hocam 2 senedir kullandığım sistem şimdi drop veriyor. Format attım sürücüleri tek tek kurdum. Sistem 6700 XT R5 5600 PSU 650W
Xitana dedi: Ekipmanların sürücüleri güncel olmalı, RAM az gelebilir oyuna ikisinden biridir PSU'dan olacağını sanmıyorum, PSU az olsa sistem kapanır zaten. Genişletmek için tıkla... PSU az değil zaten hocam 2 senedir kullandığım sistem şimdi drop veriyor. Format attım sürücüleri tek tek kurdum. Sistem 6700 XT R5 5600 PSU 650W
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.040 Makaleler 2 Çözümler 9 18 Mart 2025 #4 ubiiyy dedi: PSU az değil zaten hocam 2 senedir kullandığım sistem şimdi drop veriyor. Format attım sürücüleri tek tek kurdum. Genişletmek için tıkla... RAM'lerde sıkıntı vardır hocam.
ubiiyy dedi: PSU az değil zaten hocam 2 senedir kullandığım sistem şimdi drop veriyor. Format attım sürücüleri tek tek kurdum. Genişletmek için tıkla... RAM'lerde sıkıntı vardır hocam.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.345 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #5 Xitana dedi: RAM'lerde sıkıntı vardır hocam. Genişletmek için tıkla... nasıl anlayabilirim ?
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.040 Makaleler 2 Çözümler 9 18 Mart 2025 #6 ubiiyy dedi: Nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... RAM testleri var onları kullanabilirsin.
Whipman Hectopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 1.321 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA Cinsiyet Erkek Meslek Kırbaççı 18 Mart 2025 #7 Ekran karti ve işlemci de anlık güç kesilmesi oluyorsa PSU'dan kaynaklı oluyor genelde.
İstanblue3434 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #8 Daha önceden aynı sorunu yaşıyor muydunuz? Sistemin bakım istiyor olabilir, bir bakım yap istersen.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.345 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #9 Whipman dedi: Ekran karti ve işlemci de anlık güç kesilmesi oluyorsa PSU'dan kaynaklı oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Test yaptım ama tam hatırlamıyorum dediğiniz şeye bir bakacağım, yazarım yine. İstanblue3434 dedi: Daha önceden aynı sorunu yaşıyor muydunuz? Sistemin bakım istiyor olabilir, bir bakım yap istersen. Genişletmek için tıkla... Temizledim, macun değiştim, PSU'yu bile yağladım temizledim.
Whipman dedi: Ekran karti ve işlemci de anlık güç kesilmesi oluyorsa PSU'dan kaynaklı oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Test yaptım ama tam hatırlamıyorum dediğiniz şeye bir bakacağım, yazarım yine. İstanblue3434 dedi: Daha önceden aynı sorunu yaşıyor muydunuz? Sistemin bakım istiyor olabilir, bir bakım yap istersen. Genişletmek için tıkla... Temizledim, macun değiştim, PSU'yu bile yağladım temizledim.
İstanblue3434 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #10 ubiiyy dedi: Test yaptım ama tam hatırlamıyorum dediğiniz şeye bir bakacağım, yazarım yine. Temizledim, macun değiştim, PSU'yu bile yağladım temizledim. Genişletmek için tıkla... Genel olarak mı FPS düşüşü yaşıyorsun yoksa spesifik bir oyun vb. uygulama mı?
ubiiyy dedi: Test yaptım ama tam hatırlamıyorum dediğiniz şeye bir bakacağım, yazarım yine. Temizledim, macun değiştim, PSU'yu bile yağladım temizledim. Genişletmek için tıkla... Genel olarak mı FPS düşüşü yaşıyorsun yoksa spesifik bir oyun vb. uygulama mı?